Tuesday, February 26, 2019

OMG.... Last update 2016... skrg 2019... nasib baik hidup lagi... huhuhu...


Macamana ya nak istiqomah update blog di zaman IG ni... i salute giler pada semua blogger yang still update blog dia sampai skrg...

Okayh... let do it... macam mana i boleh terbuka and update blog hari ni? Pelik sangat kan? Tadi i terbaca blog Falsya... tengok nak tag pun i dah lupa camno... huhuhu... baca entry lama2 dia then terperasan i pengomen tegar blog dia dulu... hahahaha... so kat situ baru teringat blog sendiri... boleh macam tu??

Dalam  2 3 tahun tak update ni... of cos lah macam macam benda yang jadi... tukar kerja, pindah rumah, beli baju 6 juta, beli brg kemas ehhh... hahaha... macam2 lah... best kan kalau i tak stop menulis... at least i boleh nampak progressnya... skrg apa pun tak boleyyyy...



1 comment:

Kakcik Nur said...

Banyak kisah yang boleh dikongsikan. Teruslah menulis kembali 😊