Monday, December 16, 2013

Assalamualaikum....=)

salam Jumaat semua.... dah petang... baru hegeh hegeh nak up entry kan??? ohhhhhh hari ni rasa sihat sesangat compare dengan hari hari yang lepas.... kalau boleh tak nak demam datang datang lagi... tapi kita hanya merancang... Tuhan yang menentukan segalanya....


seksa sangat demam bila umur makin banyak... tapi still tak bertemannnn... rasa nak kahwin jam jam tu jugak... gatal... tapi serius... bila jauh dari mak bapak jauh dari sedara mara... ahhhhhhhh nangis rasanya... tapi mujurnya adik duk sekali.... boleh jugak tolong apa apa yang patut.... kalau tak de dia rasanya lagi teruk demamnya....


mulanya start batuk dalam seminggu lebih baru demam tu datang.... package dengan badan jadi letih, tak larat nak buat satu benda pun.... nak baring jer... telefon bunyipun tak de daya nak angkat dan jawab... kadang biar jer berdering sendiri.... bab makan pulak jangan citerlah.... semua tak de selera.... beli burger mcD yang prosperity tu tak lalu nak makan okayh... kalau masa sihat burger tu lah yang ditunggu setiap tahun tau... mulut payau jangan citer lah... sekejap kejap teringin nak makan nasi goreng ikan masin... sekali bila beli tak kena langsung dengan selera.... lepas tu teringin nak sup... sudahnya makan 2 3 sup tolak tepi... teringin pulak nak nasi goreng thai... sama... tolak tepi jugak... dalam banyak banyak yang teringin tu tetiba nak makan nasi kerabu.... yang ni abis okayhhhhhhhh.... alhamdulillah... tapi lepas makan terus penat sesangat.... choiiiiiiiiiiiiiii


semalam teringin pulak nak makan nasi lemak kat jalan 222 nasiblah boleh abis nasi lemak sebungkus tu.... lepas tu order pulak laksa... sekali bila makan rasa lain pulak... tak sama dengan yang selalu duk makan... ingatkan sebab tekak problem....sekali memang order salah kedai ojayh....tahan diri jer makan...


Tak perasan pulak selama ni ada 2 kedai yang jual laksa....tak sedap sangat rasanya....mulanya ingat sebab tak letak petis rupanya tak de kena mengena nga petis....laksa pun bukan laksa beras yang selalu tu....

3 comments:

Kisah Si Dairy said...

get well soon dear,,kalau tak sihat tekak nak makan mcm2..tapi bila dpan mata tak lalu pulak..

Falsya said...

Alahaiiii xsihat nyeah...get well,soon okayh..insyaAllah akan bertemu jugak jodoh tuh nnt..amin3..;)

Syida Rasyidah said...

get well soon sis :)