Thursday, March 6, 2014

Novel Auwwwwwwwwwwwwwwwwww

rasa macam nak longgok citer apa yang berlaku lately ni... sebab malas nak buat satu satu... kira nak sekalikan semua... kasi clear gambar gambar dalam bb... orang pemalas memang macam ni.... dulu masa memula start berblog.... entry dalam sehari 3 4 entry... eh eh campur tipulah tu sekali... tapi memang dulu kemain rajin... dalam sehari wajib ada entry... sekarang??? nandooooooooo.... eh lama tak makan nandos...


sekarangkan tengah demam Bukan Kerana Aku Tak Cinta.... perghhhhh penangannya kemain lagi... sebab tak larat aku nak tunggu ending macam mana... dari hari hari duk berzikir kat telinga si dia.... mohlah kiter beli... kasi diam sikit mulut tu.... hahhahaa... kongajo sangat cakap nak zip mulut aku kan....


bertahun tahun okayh tak beli novel... last beli pun masa adik bongsu belanja sebab dia dapat voucher kejaan yang 200henggit tu.... tapi novel tu tak sedap.... baca tak abis abis sampai sekarang... nyesal sangat... tapi bila kenangkan free jer hati tak panas.... huhuhuhu.... tajuk novel pun tak ingat... serius memang tah hapa hapalah... so kira lepas tu ni pulak baru beli novel... hehehehe... yang ni kira puas hati sangat.... berbaloi baloi... dah lah nasib malang kat MPH Subang Parade... sapa ada nampak pompuan terlanggar buku buku dan pakwe cekedak dia buat bodo jerrrrrrr... hahhhhhhhhh tu aku okayhhhhhhhhhh.... hampeh jer rasa... excited tak bertempat memang macam tu....


novel ni masa tengah cari cari tu jenuh tak jumpa... dah give up rasa... sekali terjumpa kat hot sell... tinggal 2 ketul jer.... terus amik tu pasal terlanggar buku lain tu.... haishhhhhhh buat malu jer....


tapi sumpah best giler baca novel ni.... rasa fefeling back to zaman student... haishhhhhhhhlahhhhhhhhhh tapi tak boleh challenge zaman tu.... dulu  zaman tu dapat buku terus baca dan dalam 4 5jam setel... sekarang amik koooooooooooooo.... 5hari okayh.... apa taknya... buka baca kejap... pengsan.... hehehehe....


 

1 comment:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)