Friday, October 17, 2014

Sembang Jumaat...



Salam Jumaat…eh dah tengahari ya… okayh meh sambung sembang Jumaat… baru lepas baca one blog tu… citer pengalaman dia pregnant n bersalin… yang paling sedih baby tu meninggal… uwaaaaaaaaaaa sedih kot… tapi sempoi betul dia citer… apa apa pun me ucapkan selamat berpantang ya… u know who u are… =)


Hari hari Jumaat ni mehlah kita sedekahkan Al-fatihah pada yang telah pergi… semoga mereka ditempatkan di kalangan orang orang yang beriman… I is sedih bila citer pasal hilang hilang ni… tapi mati itu pasti!!!


Anyway… korang sihat hari ni??? Kat opis ni tengah tunggu our new CEO… oh lupa nak bagitahu… company ni dah kena jual so kami sekarang ada CEO baru… mat saleh okayh… huhuhu…. Janjinya nak datang pukul 10… sampai sekarang pun tak de nampak bayang pun lagi… kalau tak datang terus pun okayh… I is suka…wakakaka…


Bila dah tukar pengurusan ni… beban kerja pun dah bertukar… dah bertambah tambah banyakkkkkkkkk… tapi gaji tak naik pun… sakit ati tak??? Ada ke owner lama tu nak tunggu 3 bulan jugak… vodohhhh kan???


Me lapar sebenarnya ni… tak sabar nak tunggu lunch… hari ni Jumaat lunch panjanggggggggg sikit daripada biasa… best part… kat depan opis ni ada nak buka mall baru… bertambah tambahlah bestnya nanti… kihkihkih…



2 comments:

Nabila Syifa said...

singgah sini

PHU ONE WANA said...

awak ditagged :


http://syazrim.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-farah-adila.html