Tuesday, September 3, 2013

main masak masak....=P



Salam semua…. Hari yang tenang ya anak anak…. Selalu tiap tiap pagi terkecoh kecoh nak siap g keja… tapi hari ni… alhamdulillahhhhhhhhh sangat…. Senang jer…. Mula dengan bangun pagi, mandi siap siap nak g keja… tunggu lift sampai kat parking kereta senang jer kejanya… walaupun keta kena block kat belakang…. depan keta kosong sooooooo senang I nak keluar kan….. suka sangat….


Nak update blog pun ada semangat sikit… hehehe….anyway semalam ada makan makan kat umah sikit…. Makan makan kiter kiter jer…. Hilang kempunan nak makan rendang masa raya hari tu…. masa raya tak sempat nak berendang bagai….. sampaikan dah lewat… tak sempat nak buat guna air tangan sendiri… mintak kaki par yang buatkan… tapi yalah lain orang lain resipinya…. Nak jugak merasa masakan sendiri…. Hehehhe bolehlah masak sesuka hati….

So semalam masak rendang dengan soto ayam… perghhhhhhhhhh heaven jer rasa…. Minggu lepas masak kuah kacang dengan nasi impit… rasa hilang semua kempunan…. Mesti korang rasa apa susah susah kang sekarang open house merata… hehehe,…. Okayh ni company cina, sini pulak branch… staff kat sini pulak ada berapa kerat jer…. So idaklah nak ber open house sangat…. Hahhahaa…. Kekawanpun tak de yang beropen house so merasalah masak semua tu sendiri….=(
 

Tak pelah…. Ahkak sukaaaaaaaaa boleh makan sesuka hati… tak de nak rasa malu malu nak tambah nasi impit tapi setiap kali tambah rasa bersalah jer kat diri sendiri sebab makan banyaaaaaaaak… hahahahhaa….


daun kunyit tak de.... letak daun limau jer.... tapi rasanya tak lari jauh pun...hehehehehe.....

nasi impit ada nasi sebijik sebijik lagi... hahhaha ko hado????

bergedil dah rupa macam cekodok.... tapi sedap okayhhhhhhhh

suhuun tak de.... bihun goreng jer ada.....hahhaha...

lain bebenor isi ayam ni ya???



tiga sekawan.... tapi sambal kicap paling pentingggggggg..... tapi sup lupa nak snap... hahhahaa....

Nak selit gambar kasut boleh??? Ehhhh kalau macam ni orang panggil kasut ker selipar??? Lantaklah ya….. orang beli kasut sebelum raya tapi ahkak beli kasut lepas raya… boleh???? Cari kasut raya jauh sampai SACC Mall… eh jauh ker??? Hehehe…. Nan hadoooooooooo…. One Utama jangan citerlah…. Berkali kali pergi tapi tak de yang cantikkkkkk, pergi Curve pun sama…. Last last lepas raya baru ada kasut yang ahkak suka…. Hehehe… cer teka yang mana ahkak beli… satu jer beli…. Mak tengah pokai ni… hehehhe… baru berhabis repair keta dengan hp…. =(

cantikkkkkkkk.... tapi tinggi sangat... kaki pun dah macam tak selesa...=(


3 comments:

Falsya said...

rindu bangat nak pakai wedgessssss....;(((

Ain Noraini said...

kasut la kann..wedges
kalau selipar yg leper tu jer...agaknya ler..

noly anna said...

haha apa kaitan kasut dgn makanan tu hehe