Tuesday, August 27, 2013

stressssssssssssssssss tau....

ya... aku sangat malas sekarang.... malas dalam segala gala hal.... nak update blog kat umah memang tak dapat lah sekarang... cuma boleh buat keja keja mengupdate blog ni di opis jer... tapi tu lah... masa selalu tak de... kalau ada pun malas tahap babeng nak menaip....


masalah pun bertimpa timpa.... rasa nak kunci pintu nangis sorang sorang.... nak citer pun tak de guna... korang boleh dengar jer bukan boleh hulur sesen 2... hehehehe.... semalam kereta buat hal lagi... ni kira yang kedua lepas raya.... diulang ya... lepas raya.... masa kali pertama tu... tersagat van orang... stresss tak????????? alkisahnya van tu yang block elok jer kereta I.... macam mana aku bajet ntah kena jugak... nampak benar lesen beli... hahahahaa.... tersagat sikit... okayhlah.... dah polish pun tinggal sikit jer kesannya lepas polish....


tu tak per... semalam jadi hal lagi... dahlah lewat nak g keja... tunggu lift pun lama... nak menapak kat keta pun boleh buat lemak I hancur.... sampai sampai keta tak boleh start okayhhhhhhhhhhh... hp pulak credit xde... okayh pakejjjjjjjjjjjjjjjjjj... nampak semua orang besar kecik jer semuaaaaaaa..... terpaksalah amik hafday semalam... setel pasal bateri melayanlah $$$.... #aponokdikatooooooooo


semalam pulak baik punya mandi... dalam setengah jam gitu... cek cek hp.... skali kuar screen putih jerrrrrrrrrrrrrrrrr...... arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh triple stress okayhhhhhhhhhh... kenapa semua datang serentak hah???? tak tahu ke ni lepas raya??? tak tau ke yang I dah pokai giler ni????? stress sangat... kos repair tanya tanya kat fb semua cakap 250.....hahhhhhhhhh mana nak cari duit banyak tu sekarang??? stress tauuuuuuuuuuuuuu



3 comments:

nita said...

alahai siannye...
akak nak ngulor sesen 2 tu taklah tapi hanya mampu berdoa moga dipermudahkan segala urusan... takpe dik akak pun pernah alami pakej ni..sabar ye, Allah sedang menguji anda, kegembiraan akan menyusul kemudian. byk2lah beristifar
-peace-

HASRINA said...

sabo je lah cik pinky

Liza Razak said...

adoi...kesiannye..dugaan datang bertimpa2 tu