Friday, January 1, 2016

2016

Selamat datang 2016....

Cepatnya masa berlalu... macam baru setahun yang lepas i aktif tulis blog... padahal dah 2tahun tak aktif... arghhhh berbelit giler ayat..

2015... banyak benda manis yang berlaku dalam hidup i... tapi benda buruk pun banyak jugak... balance....tapi harapnya 2016 ni yang baik2 jer akan berlaku..hikss

2016 ni... malas dah nak pikir pasal apa orang rasa apa orang kata... sebab dah tak layak kot nak pikir macam budak2... lantaklah korang nak cakap apa... malas nak pikir tau tak?  Cakap kekadang tak pakai otak... part kita pulak yang nak kena cakap beralas... huhhh penat tau tak? 

2016 ni... azam tahun baru tak meriah sangat macam tahun2 lepas... list azam kemain banyak pun bukannya nak buat pun...hahaha... so, tahun ni i punya azam cuma nak simpan duit jer... planning nya nak simpan duit rm5... if dapat 5inggit i terus masuk tabung... harap sangat berjaya... tapi duit rm5 susah pulak i nak dapat... jangan sampai hujung tahun 5keping jer terkumpul... sadis sangat tu...

Azam kedua... nak kurus jer... tu jer azam tahun ni... cukuplah... harap terlaksanalah... tapi bab kurus tu tak tau macam mana... sakit sikit kot nak say no bila pukul 11lebih2... lunch? OMG scary sangat... opis sini provide lunch... setiap hari tukar2 orang yang pergi beli... so kitaorang lunch kat pantry...makanan kekadang mintak penyepak xsedapnya...tapi dah kata free... on jer setiap kali orang datang amik order... tapi... nasi campur belakang maybank sedap bak hang... belum lagi kedai nasi campur kat taman tenaga tu... hohoho....acamner ni? ?  ? 

1 comment:

Kakcik Nur said...

Selamat Tahun Baru 2016, Pinky... :)