Thursday, June 20, 2013

macam shialllllllll

pantang betul kalau kena tipu ni.... haishhhhhhhhhhhhh tak suka tak suka tak suka.... amik 3x mention maknanya memang tak sukalah.... jangan nak buat main okayh.... aduh... macamlah orang takut....wakakakkakaka....


okayh kisahnya my mum kat kampung.... kirim belikan lampu dengan jiran kitaorang.... jiran tu baru naik rumah.... my mum berkenan dengan lampu kat rumah dia... mintak tolong beli kan.... mulanya dia cakap dalam 70-80henggit macam tu... sekali bila mintak belikan lampu yang sama tu dah jadi RM197.00 okayh.... bengang tak bengang tak????


tak agak agak langsung..... jiran ni pulak ada pertalian bau bau kentut ahhh.... sakit ati aku rasa.... nak kencing pun janganlah kencing sedara mara.... memang shiallllllll jer rasa.... dahlah bil tak bagi... tunjuk harga kat kotak lampu kat orang tua... memang cilakeeee


ni gambar lampu.... ko agak agak lah lampu cenggini rega sampai 197..... ni kalau g beli kat IKEA mahunya aku boleh beli sampai 3ketul bawak balik sambil bagi sedekah kat dia sekali......dasar kaki kelentong.... orang tua pun nak kelentong.... setakat nak untung tu cakap... tapi jangan tipu macam ni.... tak berkat duit tu masuk mulut....haishhhhhhhhhhhh







8 comments:

yan's cottage said...

memang tak patut....setakat seketul je..lampu tu..dengan harga yg begitu memang menginaya orang tua nie....

Called me As said...

i yg baca ni pun rasa gerammmm eeee

ieda immi said...

alamakkk ..
siann mak .. huhuh

Myra Jay said...

Mcm2 manusia pnya perangai..
Nak ambik untung pun agak2 lah kan..

sabar k

nur anis said...

Ish ish...sabor je lah

KY Atie said...

alaa...sabarrrr...jangan emosi, fikir positif ok, kut lampu tu dah naik harga heeee..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg sgt2 xpatut betol nih

QA's ~ mamapapa said...

mcm tu punya orang pun ada...alahaiiii..manusia :((