Friday, June 7, 2013

makan kek....

oh my gucci.... makan kek.... hehehehe....macam orang mengantuk dapat bantal.... lama giler tak makan kek... last makan kek ohhhhhhhhhhhh tak ingat bila rasanya macam baru jer...hikhikhikssss (gelak tutup mulut....=)


orang celebrate birthday potong kek besar gabak... haku???? makan kek potong sesiap macam ni jer.... apalah nasib diri.... tapi teruja cam orang gillllllllllllll bila dapat kek tuuuuuuu....hehehhe... dulikkkkk....


 kek ni jer yang duk ulang beli setiap kali bufday.... idak tahu kenapa.... tapi i is suka bangat....hehehehe... muak tapi make sure makan masa perut kosong.... perghhhhhhhh blueberry cheese tu sejuk jer masuk tekak....=)


ni pun.... dulu beli tak sedap sangat.... tapi yang ni sumpah sedap.... rasa tak cukup jer satu slice tu... hehehehe.... dulu makan rasa macam tak de kismis.... sekarang berlambak lambak kismis... ke memang kismis dah ada daripada dulu cuma aku jer yang tak tau???? wakakkakakkaa.... sedap sangat carrot cake ni.... =)


lepas abis makan kek baru mohlah kiter merendekkkkkkkk.... singgah one utama nak tengok fast & furious tapi nan adooooooooo tiket..... tiket ada pun sit depan jer.... jenuhlah nak mendongak... so kita cancel jerlah....


tak de plan nak pergi mana lepas tu.... teringat burger bakar.... mohlah kiter makan burger bakar abg burn di harijadiku yang ke....auwwwwwwwwwwww



meatball abg burn terbaekkkkkkkkkkkkkkk..... wa cakap luuuuuuuuu..... akukan tak suka daging.... tapi try gak makan.... aduhhhhhhhh best bangat.... terasa black papernya.... tu yang buat meatball ni best sangat..... malangnya.... ada orang tu tak suka black paper.... huhuhuhu padahal dia hantu daging.... tapi sebab black paper tu dah potong selera dia..... mihmihmih.... tak pe.... i boleh jer abiskan sesorang.... memang terbaekkkkkkk kalah meatball Ikea....=P


apa ke namanya tak ingat.... supreme apa tah.... aku tak tahu nak pilih yang mana.... suruh derang yang suggest kan... so pilih yang ni...cuma daging tukar ayam.... sebenarnya nak amik daging... tapi kena saiko dengan mamat ni.... tah apa apalah.... ayammmm still sama rasa macam burger bakar yang aku makan kat kaw kaw burger.... macam makan burger mcD pun ya.... semua orang cakap makan burger kena pilih daging baru ada feel.... so i nak try lah... sekali... ayam jugak yang aku amik...=P




5 comments:

ieda immi said...

wah ok ape dikk
d[t kek semua sedap2 kan ;)

kek carrot tuu huwaaaaaaaaaaaaa

Nory Zoulkefle said...

perghhh sedapppnya...terliur sudaa..

Falsya said...

ayoooo..nasib baik pagi2 dh breakfast dulu..hehehe

intanfirdaus247 said...

aiyak..sedap nih..tetiba teringat kek secret receipe

Siti(zoey) said...

kenapa tgh mlm mesti tgk ni? tidaakkkk...teringin dah..