Friday, May 31, 2013

today is my bestday....=P

lamanya blog tak berupdate.... tuk bulan 5 ni... berapa kerat jer entry kan??? sob sob.... bukan kiter malas nak update... pc opis problem... kat umah pun internet dah yilek.... hehehehe.... bukan sebab tak bayar.... tapi takde sapa yang sanggup nak tukar nama unifi.... so owner bawak balik umah dia kat kampunglah... mesti korang cakap kenapa aku tak amik jer kan???? ada sebablah aku tak amik... dulu aku dah bermurah hati bagi nama sekali semuanya cam harammmmmmmmmmmm.... ni citer long long time ago.... so i is tak naklah jadi dermawan lagi....


pc opis baru sehari 2 siap.... semalam pun up entry yang ada kat draft jer.... tapi hari ni.... panas panas lagi...auwwwwwwwwww.... hari ni i ketepikan semua rasa malas tu sebab hari ni special sangat.... huhuhuhu.... today is my birthday... huhuhuhu cepat wishhhhhhhhhhhh


so.... saja nak abadikan kisah merapu ripan kat sini... esok esok boleh tengok..... hisksssssss .... banyaklah merapukan... ohhhhhh umur l dah tua.... tak payah tanya tanya.... memang dah tua...hukhukhukhukhukhuk.....


so... untuk birthday kali ni.... terasa nak buat wishlist.... kihkihkihkihkihkih.... dah 2minggu dah terbayang bayang benda alah ni.... tapi still duk pikir pikir lagi.... mampu ker??? kalau mintak partner tolong beli agak agak dia bagi penampar tak??? hahhahahaa tak pe... l mampu beli sendiri.... sebab benda alah ni boleh tahan jugak mahalnya.... tak per.... auwwwwwwwww


 korang nak tahu tak ape benda tu????
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


tantek tak????
hehehehehhe.....




14 comments:

intanfirdaus247 said...

Selamat Hari Lahir Buat Pinky...wah wishlist diaaa..hehe..apapun kak intan doakan yang terbaik buat pinky ya..:))

yan's cottage said...

selamat hari lahir....moga panjang umur murah rezeki dan di redoi Allah selalu.....Amin...

insyaallah....dapatlah tu...nanti he heee....

Acik Erna said...

Selamat Hari Lahir Pinky..semoga dirahmati dan bahagia selamanya

Acik Erna said...

Selamat Hari Lahir Pinky..semoga dirahmati dan bahagia selamanya

Zee Suhaini said...

selamat hari diberanokkan pinky..moga dapat hadiah tu dari partner ok..
baca2 then hembus skit kat dia...ahaha mesti dapat punyer :)

Masni Syafie said...

Selamat hari lahir Pinky girl

semoga berbahagia selalu =)

Mysara Ab Rahman said...

wah cntiknyer! n hepy bezday!:)

ieda immi said...

eppy bday pinky !
wahhh cantik pandora tuu ! ;)

nita said...

ala tanteknya...
happy birthday pinky, moga tercapai hasratmu (^_^)

Called me As said...

happy belated birthday pinky


arhhh tantik idaman gak ni..tapi tak mampu sobssssss

ainnoraini said...

Hepy besday....semoga gembira dan ceria selalu yg penting diberkati Allah didunia dan akhirat...

MulutPayau said...

selamat hari lahir dear...
Semoga impian mnjadi knyataan..mmng cantik sangat..!!!

zeera lily said...

tanteknya... pandora tu..hehe..
happy belated birthday ..
btw, jmput follow blog sy =)

Falsya said...

sorry lewat wish..happy belated birthday u...semoga pjg umur murah rezeki..;D