Wednesday, May 15, 2013

cerita balik kampung ari tuuuuuuuu

banyak benda nak dishare tapi.... tengok blog rasa macam nak muntah....wakakakakaka... loya jer tekak... dah rasa macam pompuan mengandung.... amboi perumpamaan tak nak kalah.... hehehehe..... sebenarnya mood nak menaip malas sesangat....start nak blogging jer terus pening pening lalat....=P


okayhlah mood malas tu kena lawan ya adik adik... so.... marilah kita mengarut di sini.....=).... nak citer pasal balik kampung time mengundi hari tu.... tak abis citer lagi.... huhuhu boleh????


ni bukti ahkak g ngundi...hahahhahaa......

alang alang dah balik.... rasa macam nak buat semua benda tapi apakan daya.... masa amat amat mencemburui daku.... hahahahaha..... rasa macam nak bernafas pun tak lepas.... berkejar sana sini.... nak g makan nasi berlauk kak wok pun tak sempat.... **mieda mung hutang aku belanja nasi kak wok... jange buat buat lupa ya....**


macam yang ahkak bagitahukan... g kedai emas....hohohoho..... fefeling orang kaya noks padahal yang hadooooooo..... time sebelum mengundi hari tu kan emas turun harga.... mak aikkkk ramai giler orang kat kedai emas.... banyak betul duit diaorang.... beli emas dah rupa beli ikan kat pasar.... hehehehehe....


alang alang dah balik kampung, rega emas pun dah turun sikit..... harusssssssssslah beli buat hilang kempunan...ahaksssss.... kecik jer.... bolehlah tuk pakai buat basahan.... tapi sakit jiwa jugak.... design tak banyak choices ya dik nun dik nun semua.... apa yang ada jer beli.... masa balik CNY hari tu harga emas dalam RM430 macam tu seringgit berat dalam gram tak sure pulak... huhuhu.... rasa nyesal giler beli gelang kaki hari tu.... berapa dah rugi... huhuhu....


setel kedai emas.... berdesup berkejaran pulak pergi cari kedai stokis giffarine... tapi yang hadooooooo kat Pasir Mas... tapi dah rezeki nasib jumpa satu salon tu dia jual produk giffarine ni...  alhamdulillahhhhh.... rembat Aquara Spray 3 botol dengan deodorant... hahahha deodorant tu aku kena madrem dengan tokey kedai... hahahhaha hampehhhhhhhh.... aquara tu jenuh wei aku cari.... merata tak de stok.... nak beli dengan staff diaorang kat HQ pun yilek.... tapi dekat salon tu amik ko berbotol botol ada... tu pasal rembat sampai 3 botol tu... hehehehehe....


beli lagi lipstick kat giffarine... tapi ni beli dengan staff kat HQ tu... huhuhu dapat murah okayh.... beli sebab berkenan dengan lipstick merah Revlon... hahhahaha... aku nak beli takut tak pakai ishhh ruginya nanti.... tapi yang ni tak rugi sebab i beli jenis yang tester ... huhuhu semua colour ada.... tinggal pilih jer....=P

 


comel tak kak ton???? wakakakakakka....








4 comments:

Falsya said...

comeiii kak tonnnn!!...hehehe

ieda immi said...

mak aihhh kak ton !
merahnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zee Suhaini said...

alang dah balik kelate,harusla rembat emas..skrg dah naik balik pon harga..

Myra Jay said...

Comei kak Ton..heheee :)


Bestnyer beli emas... MJ je tak berkesempatan beli.. huhuu