Thursday, May 9, 2013

balik kampung...

Oh my God... dah 9hb....wakakakaka....dasar pemalassssssssssssssss.... memang terabailah belog ni...hehehe.... tah apa yang busy pun tak tahu... kihkihkihkih....


1st day start keja lepas balik kampung....oh my lemauuuuuuuuuu.... malas sesangat..... tapi pagi tadi boleh pulak i bangun awal.... lepas subuh siap pergi dapur basuhkan telur...hahahhaa...telur beli sebelum balik ngundi hari tu lagi.... tapi baru hari ni nak basuh...memang dasarrrrrrrrrrrrr


balik kampung 3 4 hari tu.... macam tak cukup masa.... berkejar sana sini... sampai agak lewat dari jangkaan sepatutnya dalam pkl 8++ dah sampai rumah... tapi jamm yang amat, accident pun banyak sepanjang perjalanan tu yang sampai rumah dalam pukul 2 petang okayh...kelaparan yang amat sangatttttttttttttt


balik rumah terus makan bersiap nak keluar Pasir Mas pulak... banyak urusan.... lagi sakit jiwa urusan yang nak disetelkan tu tak dapat disetelkan.... hampeh jerrrrrrrrrrrr dah rasa staff bank tuttttttttttt tu besar kecik besar kecik jer aku tengok....=(


mohlah kita balik.... tapi sempat g kedai emas....hantar kasi cuci kilat kilat ya...alang alang dah balik...hikss...






11 comments:

Dkna Abza said...

brape harga mas klate?

intanfirdaus247 said...

salam pinky…owh balik kelate ya…eheh..org bank tu mesti dah kecut tgk [pinky dah tgk kecik besau kecik besau je..ehehee…emas turun kan harga sekarang..huhuh…elok juga beli wat simpanan masa depan

Hasrina said...

org kelantan rupanya cik pinky :)

pinky said...

@Dkna Abza
masa akak balik tu mcm2 harga ada... ada RM388, RM390, RM395... satu kedai tu offer lg murah RM364...tapi dicekiknya tang upah... so kesimpulannya sama jer dkna...=)

pinky said...

@intanfirdaus247
tu lah kak...beli emas tak rugi... tp glg tu bkn glg baru...kasi atar cuci jer kat kedai...pg kedai emas sbb teman adik beli cincin nak kawin thn dpn...tp sbb emas dah murah bl trs skrg tuk simpan...=)

pinky said...

@Hasrina
hahahahaha...pecah rahsia...=)

Falsya said...

ooo balik kelantan ker?..patut la senyap je..hehehe..

Myra Jay said...

Wahhhh terus silau... hhehee ;)

BeLLa de ViE said...

Salam kenal pinky! Ooowwwhh...ore kelate jugok ko? Hahaha... tapi sediyh,kawe lamo doh tok kelik sejak arwah atok tak dok..huks! Rindu nye colek tepi PCB tuuuu.... =)

http://nabiladevie.blogspot.com

Tangga ISLAM - penyejuk Hati said...

hehehe mantap tu kak :)
salam knal yea kak :)

ieda immi said...

sempat lagi tu ! ;)