Tuesday, May 14, 2013

beli kain raya....=P

salam semua.... minggu last sebelum balik nak mengundi... ahaksssss pestime okayh.... perasaan???? tak teruja langsung.... hampeh punya statement... tapi I keluar mengundi di kawasan yang i tak jangka... sebab lupa tukar alamat ic...sob sob sobbbbbbbbb


kesempatan balik kampung ni... ahkak......dah prepare apa yang patut untuk raya.... hahahhahhaha matiklah kena kutukkk puasapun belum lagi.... tapi ahkak dah abis ganti puasa tahun lepas consider okayh lah kan??? ahakssssssss


so sebelum balik tu moh lahhhhh kiter jalan jalan cari kedai kain.... pergi berempat... stress okayh kalau pergi beramai ramai macam tu.... masuk satu satu kedai tu lama.... ohhhhhhhhhh baru i tahu perasaan menunggu tu macam mana??? memang sentap giler rasa....hahhahaa.... semua tempat nak disinggah lepas tu memilih bukan main lama....oh my stressssssssssssssss......


tujuan pergi nak ke Jakel... nak cari plain kain... sebab rasa macam tahun ni nak pakai baju raya nanti plain colour.... warnanya biarlah rahasiaaaaaaaaaaaaa ahakksssss..... larikkkkkkkkk ....


tapi jumpa Muaz sangkut lelama buat ahkak bengang giler.... hello Muaz kat KL ni berlambak lambak.... jalan selang 5minit nanti jumpa lagi.... so meh lah kita ke Jakel dulu.... tu tujuan asalkan.... lagipun lepas dapat kain baru boleh matching nak tudung colour macam mana kan???


sampai Jakel.... mak datukkkkkkkkk ramainya makhluk... ada promosi sempena hari buruh boleh??? hari buruh apa kena mengena dengan kain??? konpius jap ahkak....hahahahha....tapi murah lah kain kain pasang sekarang.... paling murah dapat 4henggit permeter... huhuhu tu kain chiffon okayh... kat Jakel.... mesti korang tahu ada happy hour kan??? ramai giler berebut kain happy hour...hehehehe....i cari kain kosong... so tak de saingan sangat...ahaksssssssss


rembat kain bermeter meter situ.... kata tuk raya kan.... memang bermeter meterlah.... raya pertama, raya kedua...ahakssssss..... setel semua.... mohlah kiter balik.... hahhhhhhhhhhhhhh nak menyinggah Muaz lelama pun suka hati koranglah.... sebab tujuan asal nak cari kain kan... so kain dah beli.... bolehlah matchkan kain nga tudung pulak.... huhuhuhu..... bukannya beli tudung dulu baru nak matchkan dengan kain.... haiyaaaaaaaaaa









7 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory ade 4 pasang kain pasang , semua belum hantar tempah lagi...hukhukhuk..
rasa mcm tak sempat je nak hantar tempah...

Zee Suhaini said...

lebih suka beli yang dah siap..

Falsya said...

fuyooooo shopping kain raya sudahhhh...aiii tahun nie pakai baju raya pesyen baru ye...baju kelawa...huahuahuahua..

Teena Tna said...

wahhh...byk nyer memborong...Teena pun bru jer g jakel aritu..

combi said...

combi pon xtau raya nie pkai baju baru x:p

eiela said...

wa,,shopping kain pasang,,banyaknya..

leni julia said...

sekedar share cek di www.kainkiloan.com
kain nya murah -murah, banyak motif dan bagus - bagus.
jgn sampai ketinggalan...