Friday, May 17, 2013

Booking panggung untuk Iron Man 3....=P

nak sangatkan tengok Iron Man 3.... sampai veng veng kepala.... vangang jer rasa..... sekarang amik kooooooo.... semalam p Tropicana dah rasa macam kami book panggung tu.... hahahahhaa..... nak ikutkan ni kali kedua ya merasai pengalaman cam ni.... hahahhaa.... dulu kat Mid valley masa tengok citer Pensil.... sekarang jadi lagi.... the best part tengok citer Iron Man okayh.....hahhahahha....


clear....

tertiba bangla masuk cuci kasi bersih kejap....hehehe....





 mulanya masa nak beli tiket ingat nak amik couple seat... tapi partner tak nak.... sebab masa tu kat skrin cashier cuma ada 2 seat jer tiket dah terjual.... so yang lain semua free seat.... rupanya dia ada plan.... hahahaa... nak duduk couple seat tapi nak bayar harga tiket biasa.... wakakakakakka.... berbaloi tak plan dia????


best giler layan Iron Man tanpa gangguan rasa macam tengok kat rumah jer.... dengan seat yang besar dan comfortable sangat... hehehhee....


hari tu kecohkan Gwyneth dipilih sebagai wanita tercantik dunia.... gigih i belek muka dia semalam... huhuhu tang mana cantek pun tak tahu....


apa apa pun Tony Stark semalam ensem okayhhhhhhhh.... best sangat semalam.... cuma satu part tu i tak paham.... hehehhee.... macam mana dia boleh pergi umah budak kecik tu???? confuse jap...... 

8 comments:

Hasrina said...

lorr but for me dia tantikkk...hehe

ieda immi said...

aloor bestnyaaaaaa
bile nak tgk nie huhuh
tunggu astrok 1st lah huhuh

Nory Zoulkefle said...

iron man 3D bestttt

Teena Tna said...

belum tgok lg ironman, tggu mse nk mendownload jer..hehe

QasehnyaRania said...

tak tengo pon lagi..hihi

jom join MINI GA saya hari ni, nak.

hadiah nya tepung segera red velvet

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/qr-mini-giveaway-pertama.html

ros_reeza said...

oh ada plan rupanya. bokeh jimat dah kn..

nea lopah said...

tak bole nk jawab sbb tak tengok lagi....hahahaha

MulutPayau said...

wahhh...bestnya..
akak tak tengok lagi citer ni...