Thursday, May 30, 2013

menumpang dinner orang.....

sadis jer bunyi.... hukhukhuk..... kisah ni dah lama dalam awal bulan 4... tapi baru sekarang nak buat entry.... hahahhahaa ko hado????


alkisahnya..... my adik punya company buat dinner nga celebrate sorang staff yang nak bersara.... dinnernya buat dekat Holiday Inn Villa.... so... i tumpanglah sekaki kata boleh bawak family.... apa lagi.... lagilah bab bab makan free.... huhuhuhu heavennnnnnnn


gerak dari rumah nak ke hotel tu jamm lah jugak... sebab follow orang kan.... lagilah derang ikut LDP... memang masaklah jammm...... sampai agak lewat sikit... sampaikan derang punya bigboss yang sampai dulu.... hehehehe... kena perli sedas 2...


makannya buffet.... sengkak perut rasanya.... banyak makanan yang tak sempat makan sebab banyak sangat pilihan.... dessert pun dah berapa....cer bayang main dish lak.... lagilah banyak.... sampaikan makanan yang sepatutnya rotate 3kali tapi sempat rotate 2kali jer... tu makanan siap berlebih lebihan lagi.... sayang sangat.... kalaulah boleh bungkus... wakakkakakkaa....



staff biasa cuma dapat hamper...okayhlah dari aku nan hadooooooooooooooo


gambar dah tunggeng terbalik.... ni gambar dessert... bila tengok balik meleleh ailioo okayh.... nyesalnya tak makan sagu gula melaka hari tu.... hikssss


ni part BBQ.... ada kambing ayam segala.... tapi sempat snap pic ni jer.... gambar kambing memang tak de langsung sebab i tak makan kambing....hehehehhee....


gambar ni lagi..... hehehhehehe....


ni pinggan i... tu ikan bakar.... air asamm dia adalah terbaekkkkkkkkkkkkk


ni pun not bad.... dapnyaaaaaaaaaaa


hehehehe...sekarang tengok roti nga mentega pun rasa best jerrrrr.... mentega tu lupa nak amik buat balik....nyesal sungguh.... tinggalpun derang buang jer rasanya.......


jagung yang tak sempat nak makan.... sob sob... full sangat.... banyak benda yang tak sempat nak makan.... timing pun derang book sekejap jer....dari pukul 9 sampai 11.00 malam jer....isk isk....lain kali jangan limit masa.... rugi....

1 comment:

nea lopah said...

Kalau g tempat mcmni rugi kalau tak merasa semua makanan. kan? hehe