Wednesday, October 23, 2013

hai lah blog....

Letihlah macam ni…. Aku update semalam hari ni baru keluar….dah lah mood nak berblogging dah memang suam suam kuku…. Blog pulak buat hal… ke aku jer ada masalah macam ni??? Boleh meroyan tau… haishhhhhhh lahhhhhhh


Jenuh refresh tau… tak nak kuar jugak kat dashboard… hari tu masalah google+ yang tah hapa hapa tu… sekarang masalah entry pulak… nak kubiarkan jer tak boleh jugak… esok lusa kalau dah tua boleh jugak dibuat kenang kenangan….sobsobsob….bertabahlah…


Tak pelah blog… ko nak meroyan meroyanlah… selama ni aku jer duk meroyan dengan ko… sob sob… tu takpe lagi… sekarang aku dah ada tempat baru nak meroyan… cepat dan pantas… huhuhu… orang dah bertahun tahun guna aku baru nak hegeh hegeh sekarang… regeister dah bertahun baru sekarang nak aktif… baru tahu guna kekdahnya…. Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasib password tak lupa….


Hari ni hari apa ya??? Tak tahu entry ni meroyan nak keluar bila… tapi tak sabar nak tunggu 25hb… sebab??? Dapat duit daaaaaaaaa…. Hehehehe not gaji lah… ingat nak beli blusher…. Blusher ku tinggal kat tepi jer… hailahhhhhhhh berapa tahun dah pakai…. Sampai yang pesen tu dah out of stock kooooooooo… hahahaha… apa blusher yang best sekarang???? Korang jangan nak sesuka hati suggest yang mahal mahal ya… me pakai elianto jer…. Tu jer yang mampu…..



3 comments:

ros_reeza said...

alahai kesiannya.. ada masalah macam tu yer.. setakat ni ros tak pernah kena lagi macam tu..

Myra Jay said...

Mungkin ada mslh kat setting date ngan time kot..

Wahhh bestnya nak dapat duit.. masyukkk :D
MJ pakai blusher Avon :D

Falsya said...

mesti stress kan kalau jd gitu..haihh..sabau je laaa...dapat duit?...blusheerrrr???..samo la kite blusher dh tinggal tepi2 jer...hehehe