Tuesday, October 1, 2013

Pandora



Teringin sesangat Pandora… tapi mahalnya oimakhang…. Dah rupa nak beli emas kuning 916 okayh…. Memanglah nanti boleh topup tiap tiap bulan… tapi nak topup seketul tu pun dan ratus ratus… kalau main puluh puluh tak pe lah jugak… ni seketul cenonet dah seratus lebih….


Lagi satu aku ni jenis tak boleh tahan diri sikit… karang bukan seketul setiap bulan… berketul ketul pulak… mana boleh tahan diri weiiii kalau dah hari hari duk kat lengan kalau dah hari hari duk main tenung tenung…. Karang meroyan tak abis….nak lebatkan Pandora…hari hari aku bertunggu tangga kat kedai Pandora….haiplahhhhhhhh


Tu tak pe lagi… bila tanya my partner langsung tak dapat sokongan… takut lettewwwwwwwww kena paw…. Hehehehe…. Takpelah…. Mulai hari ni saat ni, minit ni jam ni… aku decide… no more Pandora…. No more Thomas Sabo yang baru nak buka kat One U… huhuhu… kalau ada duit terlebih lebih tu aku nak beli white gold yang murah murah jer…. Yang design biji biji tu… cukuplah at least ada seketul yang colour putih melainkan silver yang cepat nauuuuuuuuunya pudar tak berkilat…. Sob sob…

3 comments:

Zee Suhaini said...

ramai beno yang minat pandora ni erkkk... takat ni zee takde perasaan lagi nak pakai..hahaha.. entah ler, nampak cam tak cantik jer..minat lagi barang kemas..tak tau esok lusa kot terjebak pon..nengok harga memang gulppppp..

pinky said...

tu lah pasal...harga membunuh kan....

Myra Jay said...

heheee, hrp2 berjaya la tahan diri tu ye..

Tapi design Pandora memang cantik kan? hehe