Wednesday, October 5, 2011

cukup setahun....

huhuhu....patutnya entry ni aku publish semalam.....tapi lupa walaupun semalam ada gak 2@3 entry kan???? semalam masa kuar dating baru teringat 4hb.....dan dan cakap cukup setahun keroje kat sini....mmmmmmm alhamdulillah......


sebenarnya aku tak sabar nak tunggu Chinese New Year.....hahahaha...idaklah nak save the date to kawin....hahahaha jangan bikin gempak hokey.....bukan jugak aku tunggu nak makan limau free....cannot cannot....


apa yang aku teruja sangat ni???? wakakakakaka.....insyaAllah.... kalau ada rezeki nanti dapatlah pula kami semua merasa bonus..... harap harap dapatlah banyak macam Awi si opismate aku ni.......hishhhhhhhh jelous betul tahun lepas....mesti dia dapat bonus berkepuk kepuk kan??? aku???? nan adooooooooo.....eh eh....ada lah jugak walaupun tak banyak tapi merasa jugak dapat bonus....lagipun masa tu aku baru 3 bulan join this company.....hohoho....

1 comment:

E-na Lovely Kitchen said...

dapt bonus bole share...he he he