Friday, March 23, 2012

Astro first...

hahhahha....dari dulu lagi aku tak berapa nak setuju abis tayang kat panggung bersambung kat astro first pulak... sure orang duk tunggu kat astro first jer.... boleh tengok sambil landing landing bagai... tak yah buang duit bayar parking, beli popcorn bagai..... makan nasi nga telur mata dan kicap pun jadi.... hahahhahha jimat kos!!!


tu pendapat peribadi aku jer.... tapi aku bukan otak bisnes... diaorang mesti dah kira untung rugi kan.... kalau tak, tak de lah pulak perjanjian ni.... kalau nak fikir untung rugi memang lah ada pro dan kontranya.... kalau filem yang tak laku kat pawagan memanglah dapat lagi collection kat astro first tapi kalau yang filem betul betul kebabom tapi tak de sambutan sebab mentaliti kita mesti cakap.... ahhhh boleh tengok kat tv!!!


aku bukan tergolong dalam orang macam tu... umah aku pun tak de astro... tapi mungkin jugak korang cakap kalau tak tengok kat astro first pun boleh jugak download kat mana mana.... haippppppppppp tak tahu nak cakaplah.... pro dan kontra.... senang citer janganlah terlibat dengan industri seni ni!!! 

4 comments:

Lizzie Yasmin said...

aku download jer movie, kalau tak best tue tgu kt youtube tak sampai seminggu dah keluar.

pinky said...

hahaha...tu lah pasal...

zOeY zAu YaH said...

bisnes punya psl hehe...

pinky said...

ah ah...kesian...jgnlh sampai ttp periuk nasi orang...