Tuesday, March 27, 2012

Golden Screen Cinema....

mak aihhhhhhhhhhhhhh lama giler tak jengok GSC... last bertandang....hahahaha bertandang koooo.... masa tengok Abg Aaron Aziz... kihkihkih.... cer bayang berapa lama????


serius lama kan... rasa bersalah kat diri sendiri pulak sebab lama tak bermanja manjaan dengan sofa gebu GSC... siot jer....grrrrrrrr


bukan tak plan langsung nak mengukur GSC tu... tapi lepas Ombak Rindu tu memang ada jer aral yang melintang.... hahhahaha... masa plan nak g tengok Sumpahan Kum Kum.... cancelled sebab masa tu aku tinggal sorang kat umah.... takut siottttttttttttt karang ada yang bagi salam sapa nak tolong jawab????


lepas tu plan lagi nak tengok Adnan Sempit 2... sebab masa Adnan Sempit 1 tu aku layan kat panggung sampai berdekah dekah gelak ingat naklah buat panggung tu jadi gempita macam doluuuuuuuu sekali masa betul betul mencemburui aku... hahhahaha tak boleh blah.... memang tak de masa dan duit pun tak berapa nak ada.... so.... my partner cakap download jer nanti kat syok... aduyaiiiiiiiii


so... sekarang tengah kebabommmmmmmm dengan citer apa ya??? rasa terpanggil panggil ni oleh GSC....


jap ya... nak masuk laman web GSC... nak sekodeng citer apa sekarang....

3 comments:

zOeY zAu YaH said...

ada gak gi tgk cuma lama x gi tgk..saya nih lsung x tgk2 hahaha..

pinky said...

meh lah dtg KL nanti kita p skodeng reramai....ahakkkkkkkkkk

roq said...

GSC busannnn

singgah2 la sini...lagi best! XD

harhar