Thursday, March 22, 2012

spm o spm...

semalam kecoh result spm dah kuar.... malangnya my family side tak de sapo pun yang amik spm tahun lepas.... adik bongsu aku amik 2tahun lepas.... alhamdulillah resultnya.... dapat offer UITM, Politeknik.... dan adalah lagi... tapi semua tolak sebab nak amik form 6 n nak jadi cikgu... huhuhu....


so pada sesapa yang amik spm tu.... tak kisahlah apa result yang korang dapat.... bersyukurlah, walaupun spm ni ramai yang kata penentu masa depan tapi kalau dah result hancussssssss redha jerlah... masa cikgu suruh belajar korang memain....haipppppppppp


kepada yang berjaya tahniah diucapkan make sure korang pilih course yang betul betul minat jangan main hentam keromo jer tak pun jangan main ikut kawan (pengalaman ni....:( ... jangan ikut) tapi pada yang tak berapa nak hensem result tu jangan risau.... yang penting korang jangan putus asa... peluang masih ada untuk orang yang nak bangkit dari kegagalan....


sebagai contoh tuan blog ni.....hahahhaha.... result spm biasa biasa jer.... tapi sebab kesedaran tu muncul so STPM akulah antara best best student....Alhamdulillah.......

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

jns ikut kwn ssh tu kan hehe..

pinky said...

tulah zoey...menyesal tak sudah tau...