Tuesday, May 29, 2012

lambat lambat lambat lagi.....

ting tong betul.... hari ni baru betul betul Tuesday blues..... bangun dah awal tapi jadi lambat jugak g keja sebab sakit perut, lift pulak problem.... terpaksa turun pakai tangga sakti yang kotor yang amat.... haishhhhhhhhhhh


sampai tingkat 4 baru teringat hp lupa nak amik..... memang sengal.... nak naik balik memannnnnnnnnnnnnnnnng tak sanggup so, redha jerlah ari ni tak bawak hp....


jalan pegi kereta teringat pulak kunci opis tak bawak.... bertambah tambah lagi kesengalannya.... tension dowhhhhhhhh


so, hari ni blues ganu kiter lehhhhhhhhhhhhhhhhhh

7 comments:

FARAH deeb said...

hahaha.. ape cer jadik gituh?

Hasrina said...

saya selalu kalau jadi macam ni , always make fun of myself..."harini aku jadi mak andeh" haha

Falsya said...

halamak..apa sudah jadi ini hari..manyak tara ong wooo..sabar je la kayh..;D

pinky said...

FARAH deeb: hahahha citer sengal...

pinky said...

Hasrina: idea bagus...hehehee....sunyi hidup rasanya hari ni...

pinky said...

Falsya: hahahhaha memang taraf ong maaaaaa

ainnoraini said...

memanggggg tension gilerrrr...kalau mcm tuuu...tapi sabar jer la yee..