Thursday, May 31, 2012

happy bufday to me...

happy bufday to me..... happy bufday to me.... happy bufday.... happy bufday.... happy burday to me.... hahahhaha sengal wish tuk diri sendiri....wakakakkaka....


okayh.... pejam celik pejam celik dah tua bangka rupernyaaaaaa..... tapi tak pe... makin lama hidup makin banyak pengalaman dikutip...=P


dari semalam sampai ke hari ni dapat ucapan.... hehehehhe seronok sangat.... kihkihkih mungkin ramai yang ingat sebab sama date nga Baskin Robin hehehhehe....hari ni 30% diskaun....yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


tetiba mati kutu nak taip apa.... okayhlah nak story mory pasal dedulu punya citer.... time kekecik dulu.... huhuhuhu.... aku sebenarnya terlebih gen lelaki kat badan.... alkisahnya dalam family ni i anak sulung pompuan....atas 2 orang tu, abang..... maybe masa my mum preggy tuh dia feeling i anak lelaki kot....ahakss...
tu pasal kuar i yang berbulu ni....hehehhee.....ya lah dah 2 orang lelaki mungkin tak nak berharap lagi kot.... redha jer anak lelaki ko pompuan yang kuar....


tapi.... sekali kuar pompuan.....hohohoho.....ehhhhhh sori excited pulok....dedulu masa kekecik rasa rendah diri giler sebab badan berbulu ni.... eh....eh... kecik tu tak lah dlm sekolah sekolah menengah macam tu.... sebab time tu ramai bebenornya yang duk menegur pasal bulu ni.... ramai yang cakap kuat tutttttttt....hahhahaha tak ke scary bunyinya tu???? hahhahhaha hampeh betul.... bila first impression orang bila tengok aku mesti cakap yang bukan bukan.... padahal aku tak salah pun dalam hal ni....eh????


yang sakit ati lagi.... siap duk mengata mesti kat tempat lain pun berbulu jugak.....haduhhhhhhhh sakit ati aku tau... tu belum lagi yang cakap aku keterunan mamak penang nuh.... nehi nehi.... masa tu penang pun tak pernah jejak pun lagi!!!


sebab banyak benar mulut duk ngata aku masa tu bulu bulu kat dahi aku gunting tau.... nak cukur takut....takut naik makin lebat....huhuhu.... sib baik ada terpikir macam tu tau.... padahal aku kekecik lagi tau.... hehehhehe....kalau aku pendek akal memang ku cukur satu badan....


lepas tu tang misai pulak.... aduyai.... siap ejek aku ni... lelaki lagi.... terasa nak bagi penampau jer sekor sekor  masa tu.... tapi bila pikir balik memang kelakar okayh!!!


tapi.... sekarang bila dah besar a.k.a dah tua ni.... tak rasa apa pun.... ramai pulak yang puji....pewitttttttttt......hahahha.... setiap kali aku p teman member buat treading (betul ko eja macam ni??) selalu minah minah india kat kedai tu duk pujuk aku buat.... dia cakap kemas sikit sikit jer sebab kening aku hitam pekat so tak yah pakai pensil bagai lagi.... heeee idaklah aku buat.... sebab aku dah kaji.....hahhahhaa kaji??? muka aku kalau nak buat bendalah tu kena buat satu muka xleh buat kat kening jer sebab bulu bulunya bersimpang siur....


tengok.... ni br sikit....blm tgk kat atas bibir, lengan, kaki.....hahhahhahaha......

13 comments:

kakchik@ella said...

1st KC nak wish Happy Belated Birthday kat Pinky.

2nd KC nak cakap .. Cantiknya mata Pinky. Bersinar2 dan galak giteww.

Hasrina said...

happpy birthday.........dan make up mata sangat cantik

Falsya said...

happy birthday u....

mulut org2 tuh mmg jahat tau..sabo je la..amboi, first time tgk muke..auuuwww..saje nak wat surprise la tuh..hahaha..

Pen Biru said...

happy bday..biarkan mereka itu..asalkan kita bahagia

Pen Biru said...

happy bday..biarkan mereka itu..asalkan kita bahagia

ainnoraini said...

cantik mata pinky..
mata kakain ni tak besa mana pun...

pinky said...

KC: Tq tq...biasa2 jer KC... badan KC lg cun...very admirer....hehhehe..

pinky said...

Hasrina: Tq dear....u pun kurangnya...mata cantik jugak...

pinky said...

Falsya: tq dear...
kan??? sakit ati klau ingat dedulu....=P

pinky said...

Pen Biru: tq dear.....mmg nsb baik i tak jd hulk ms tu....kihkihkih...

pinky said...

ainoraini: hehehe....tak delah... akak blh try pakai eyeliner bg nmpk besar sikit....hehehehe....

kakcik said...

Happy belated birthday Pinky.

Sebenarnya kan... kakcik pun ada banyak 'janggut' kat dagu!

Myra Jay said...

Rasanya belum terlewat kot nak wish Happy Birthday dear..

Mata cantik... cheq suka ;)