Monday, May 21, 2012

murah rezeki...

murah rezeki Fasha Sandha ni.... alhamdulillah.... sekarang dia dah pregnant padahal baru beberapa minggu.... bravo lah Jejai... shoot shorter kihkihkihkihkih...... giler betul pengomen pengomen kat Cari tu....


hahhahaha.... sebenarnya entry ni dah 4@5 ari dalam draft.... taip separuh kebetulan ada kerja.... almaklumlah kat opis.... kejap kejap bos panggil, kejap kejap ada call masuk...haippppppppppp sampai sudah aku lupa!!!


hari ni baru boleh sambung.... idea pun dah ke laut Merah.... tak tau nak tulis apa lagi....kihkihkihkih..... apa apa pun layan gambar kawin Fasha Jejai ni..... semua ehsan google.... sayang betul aku nga google ni...







2 comments:

kakchik@ella said...

KC rasa mcm cepat sgt je dia mengandung, kan.

pinky said...

hahahaha...tu ler pasal... nk komen pun xreti....KC lg bpengalaman...kihkihkih....