Monday, May 28, 2012

Review Men In Black 3...

hahhahahha.....kalau nak tahu aku tak penah tengah pun MIB 1dengan MIB 2..... tapi macam mana boleh sangkut dengan MIB3 ni????


alkisahnya.... aku tengah angin kus kus.... sekali ada orang baik hati nak belanja so..... apa lagi.... orang belanja kalau tengah sakit pun hilang rasa sakit tu.....wakakakakakaka....


so, malam tu layanlah MIB ni kat GSC Tropicana.... sebab tak book tiket awal awal kekdahnya melangut sit depan lah jawabnya.... sib baik sit depan pun xdelah kepala kena dongak jer memanjang tapi okayhlah.... sedang sedang orang kata.... tak yah nak dongak dongak...


dari 5 bintang aku bagi 4 bintang.... dan sesapa yang tak penah tengok macam aku pun boleh paham jalan ceritanya..... hahhahhaha 'Oh-Kay'.... jangan lupa cari word tu......cau cin cai.....



7 comments:

Falsya said...

baru tgk last weekend..mmg sgt3 best..hehe..pasnie kene download MIB1 n MIB2..hehe..

Hasrina said...

4bintang tu kira cerita ni best lah eh?

pinky said...

Falsya: harus tu.... huhuhu nak dload gak...pastu tak sabar nak tgk snow white....kihkihkihkih...

pinky said...

Hasrina: berbaloi dik....g lah tgk...

Hasrina said...

:D

Pen Biru said...

terjah sini..nak tgok sgt MIB3 ni..tapi nk kena tgok dgn org yg penah tgok MIB1 n 2..baru syiok

Pykaa Pdott said...

alah kite tak tgk lg :(