Friday, June 1, 2012

Review Snow White and the huntsman

Ho ho ho.... ehhhhhh salam pagi Jumaat semua.... pepagi ni rasa aman jer.... hehehehe..... start kuar rumah terus dapat lift lepas tu kat parking clear jer tak de lagi adegan block menblock.... aman rasanya dunia tak yah terkedek kedek nak tolak keta.... kena yang bingai p angkat handbrake rasa nak ketuk jer cermin keta bagi pecah!!!


okayh.... semalam layan citer yang amat dinanti nanti dari 15hb lagi... terasa lambat bebenornya masa ni berjalan tup tup semalam dah kuar dan haruslah tidak melepaskan peluang ni....


plannya nak tengok yang pukul 11.40pm.... tapi rasa lambat bebenor nak menunggu.... alih alih tengok yang pukul 10.10pm.... walaupun sit depan tapi kalau tengok kat Tropicana kepala tak delah kena dongak mana.... biasa biasa jer....


citer ni dari 5 bintang aku bagi 4 bintang gak sama nga MIB3.... hahhahaha....suka ati aku lah nak bagi berapa bintang!!! berbaloi tengok cuma tak puas ati pasal rega makanan hahahaha.... semalam aku beli twisties, cup corn, air mineral dengan air tin epal... tahu tak berapa??? RM 10.20.... giler kentang mahal....so... kalau korang rasa mahal macam aku rasa.... tapaulah twisties dengan cup corn dari luar....hehehehe....jimat!!


si Huntsman dalam citer ni sapa ya??? macam Thor dalam The Avengers jer.... hensem pulak kat sini.....hehehehehe.... sapa ya??? ke aku memang tertinggal keteapi????






8 comments:

Hasrina said...

sangat nak tgk cerita ni. ps. nak tengok kristen steward. tapi masa belum mengizinkan. mesti mau tengok. jeles

Hasrina said...

ya the huntsman memng pelakon yg sama dalam thir dan the avengers... :)

pinky said...

ya ke?? patutlah muka nak sama...=P

Myra Jay said...

Citer Snow white buku penah tengok.. Biasalah zaman kanak2 kan..

Kalau beli kat panggung makanan mmg mahal, diorang caj ikut kehendak sesuak hati je kan..

Falsya said...

tahun nie byk betul cite psl snow white..tahun memperingati snow white ke hape..hehehe..mmg tunggu pun cite nie sbb tgk thriller mcm best jer..;D

harga makanan tuh kalau tmbh skit dh boleh beli tiket lagi satu..ahahah..

pinky said...

Myra Jay: jln citer mmg mcm buku yg kita baca dulu....cuma diwarnai dgn pengisian baru....pglah tgk...hehehe

pinky said...

Falsya: tu lah pasal... dah lah kekecik dulu sll tgk citer dogeng dah tua@ pun tgk citer dogeng jgk...ahaks...

kakchik@ella said...

nk tengokkkkk ..