Thursday, June 28, 2012

Salam Khamis....=P

Khamis hari ni.... sekejap jer rasanya sekarang.... rasanya baru jer mulakan Isnin dengan bengang.... hehehehe..... biasalah Monday Blues lah kekdahnya.....


motip cakap pasal hari Isnin, Khamis.... kenapa??? hahhahhaha tak sabar nak tunggu weekend!!! kenapa??? kihkihkihkih..... ada orang nak bayar utang.... katanya hari ni..... harap dapatlah.... yolah deme semua gaji awal.... mek jer yang hadoooooooooooooooo so, weekend boleh buat site visit....wakakakaka.........


syok syok tunggu gaji pun.... tak lupa nak share pasal story KC ni.... mintak doakan Aiman cepat sembuh ya.... aminnnn.... semoga KC terus tabah ya.... tak lupa jugak nak ucap TQ kat Kakcik Seroja... sebab dia yang banyak bagi info....;)



12 comments:

nur anis said...

oh gaji..bila nak masuk ni..huhu

ainnoraini said...

Gaji kakain sabtu ni baru masyukkkk..

Hasrina said...

site visit ke shopping complex ker,,,,awww

ummi_norseha said...

ibu ummi jln2 sn...slm knl...:)

pinky said...

@nur anis

hehehe.... lambat jgk ker???

pinky said...

@ainnoraini

kita lambat lg kak...smggu lg...

pinky said...

@Hasrina

hehehe.... jom p site visit...=P

pinky said...

@ummi_norseha

salam kenal jgk....=)

ieda said...

biasalah bila khamis , x sabar nak jumaat kan dik ekekek
nak cuti sbnarnya .. ;))

IntaNBerliaN said...

ujung mggu mmg org xsabar nk tunggu.. hihii

ummi_norseha said...

ibu dtg lg follow sn...kfc2..:)

Myra Jay said...

Myra pun suka ari kamis, sebab dah nak dekat weekend..
Gaji pun dah masuk..heheee