Tuesday, June 5, 2012

Village View @Kajang....

macam skema jer tajuk ahakssss =P.... al-kisahnya malam minggu ari tu sesaja jalan jalan tak ketahuan hala.... lepas tu my partner melencong ke Kajang.... terjumpa pulak kedai makan ni.... hohoho....


kedainya tersorok kit... kalau first time pegi memang mencarilah.... tapi sebab main redah jer sambil jalan jalan abiskan minyak keta =P so, terjumpalah.....kalau tak harammmmmmmmmmmmmmmm


kedai nampak macam jual makanan mahal mahal tapi bila tengok menunya tak de ler mahal sangat rega sama dengan kedai kedai makan biasa jer.... cuma rasanya memang tak kan pegi lagi.... jauh oi....... cer bayang aku kat Damansara kedai tu kat Kajang.... sikitnyer jauh kan???? dah sama cam nak g Fareeda kat Bangi tu....huhuhu......


tapi perut tengah kenyang sebab baru melantak nasi goreng kat umah.... tu yang order satay jer.... rasanya okayh lah.... sesapa yang duk area Kajang leh lah terjah kedai ni....




pasu bunga sapa lah dirembat ni =P.... hehehehe kononnya ni gelas besar padahal sama jer nga gelas biasa....spoil kat ramping tu....




me punya.... milo tabur.... sedap tapi manis sangat sampai kena topup air sikit.....=P





paprik campur nga sup daging.... 2 2 tak suka sebab me kureng makan daging....... ayoyoyoyo.... daging adalah makanan kesukaan nabi....kena belajar makan...belajar??? hehehehe.....




dah makan baru ingat nak amik gambar.... hahahhaha  ni jer i punya.....satay ayam....mabeles....

4 comments:

Hasrina said...

yum...satay.dah lama tak pekena tu

pinky said...

Hasrina: samalah....rasanya tahun ni baru ptama kali makan...hehehe

Hasrina said...

:)

Hasrina said...

:)