Monday, June 11, 2012

Jombali....

hahahahaha.... ni bukan sambungan entry ni....tak kuasa nak g Bali time time macam ni.... dengan masalah PTPTN pun tak setel lagi... duit pun tak penah nak ada... ada hati nak g Bali??? huhuhuhu....


alkisahnya hari Khamis minggu lepas.... balik keja terus g The Curve sebab nak g MNG kekononnya nekad nak  g beli handbag.... sekali salesgirl yang baik ati tu cakap hari Rabu ni ada sale.... kalau nak beli tunggulah hari Rabu... apa lagi.... terus canceled nak beli hari tu....kihkihkihkihkih....


hari tu jugak my housemate tu puasa so.... dah alang alang kat sana tu kitaorang makan jer kat Jombali.... ingat nak makan yang ringan ringan jer.... kesian pulak budak yang puasa ganti tu...=P, so.... temankan dia sekali..... me orderlah Asam Laksa.... rasanya boleh tahan.... tapi sebab kenyang semangkuk tu tak boleh abis....;D







air bandung ni rasa cam biasa biasa jer....huhuhu....tak padan dengan rega.... air ni yang paling murah okayh....tu pasal aku order....=P




nampak tak apa yang cuba aku fokuskan??? hahhaha kedai kekonon esklusif camgini boleh terlepas pandang ker???? nampak tak mangkuk hayun tu sumbing???? kalau kat umah pun kita dah buang ni kan pulak tempat berniaga.... hahhahah cam pepatah jer...=P




ni rupa yang sebenarnya.... nasib lah sedap.... isi ikan dia berketul ketul.... memang reasonable dengan harga....rasa....aku bagi 8/10....okayh apa???



this is nasi goreng tak ingat hehehe..... my pren punya.... rasa nya not bad...... papadom tu sedap.... pertama kali aku rasa papadom.... selama ni tak pernah rasa sebab selalu ada kat kedai mamak jer....=P

13 comments:

Falsya said...

sedapnye air tuh..dahaga plak rase..MNG ade SALE?!!!!......harus terjah nie..wakakak..

kakcik said...

Mangkuk sumbing pun masih digunapakai? Kena komplen tu!

Adylia Qarissa said...

kalau dkna dapat mangkuk atau gelas sumbing, dkna tak makana atau minum..dkna pulangkan balik suruh dorang tukar bekas elok..

pinky said...

Falsya: hahhaha harusssssssssssssss...klau ada VIP card dah blh pg habiskan duit ari Selasa okayh!! hehehhe....

pinky said...

kakcik: tu lak kakcik....tkejut sgt ms waiter tu bg order....

pinky said...

Adylia Qarissa: lps bayar ingat nak komplen..trs tak ingat...huhuhu...lain kali kena tegur kalau jumpa lagi mcm ni...

Hasrina said...

yummm

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Urmmm...air tu sungguh la tempting...owh!tidakk...hiks...

pinky said...

Hasrina: yummyyyy

pinky said...

YaYaNsMuM a.k.a YM: huhuhu....kan??

nur anis said...

alamak...saya dah memang tengah lapar ni...makin berkeroncong perut ni..

kakchik@ella said...

kalau KC kan, KC dah panggil dah pekerja restoran tu komplen. mana boleh guna pinggan sumbing kat customer weihh

Hasrina said...

:D