Tuesday, June 19, 2012

hari busy sedunia....

mintak maaf kat korang semua.... busy sesangat sekarang ni.... tak sempat nak reply komen semalam... tak pe i janji ari ni, insyaAllah semua komen direply.... tapi dalam busy busy pun masih sempat terjah blog korang.....ppppwittttttttttt.....


hari ni sampai opis awal sangat.... dalam 7.45 macam tu.... huhuhu buang tabiat ke apa???? saja terbangun awal sebab semalam tido awal.... kihkihkih.... rasa segar je lepas mandi.... lepas mandi tadi nak masak air pakai benda alah tu..... sekali karan tak naik naik....(paham tak???) last last aku yang buang karan....


tension tau pepagi yang mulia ni tetiba benda alah tu rosak.... penyudahnya masak air pakai periuk tomyam....wakakakkakaa.... so air nescafe ari ni ada flavor tomyam...yum yummmmm......sengal!!!!





hehehe...sejibik tau... kaler jer lain...hehehhehe.... bila dipikr pikir....dah hampir 4tahun dia berjasa..... no wonder lah...hiks!!!

11 comments:

nur anis said...

dia nak berganti tu..hehe

kakcik said...

kakcik punya benda tu masih dalam kotak lagi - beli dah bertahun!

pinky said...

hehehe...kenalah tggu hjg bulan br berganti...

pinky said...

kakcik: hehehe...kakcik nak alamat sy???kihkihkihkih....

IntaNBerliaN said...

ada rasa tomyam?.. hihii

nak kne beli baru lah tu :-)

Myra Jay said...

Sedap tak nescafe ada rasa tomyam skit2?
Kira 2 in 1 la ni.. ;)

kakchik@ella said...

nescafe perisa Tomyam? Wahhhh .. meletops. hahaha.

pinky said...

IntaNBerliaN: hehehe...guna periuk tomyam semlm...=P

pinky said...

Myra Jay: hahaa...rasa nak kuar balik bila dh sejuk...

pinky said...

kakchik@ella: mmg meletop KC...xpnh dibuat org...hahhaha...

Liza Razak said...

nanti beli la kettle lain pulak :)