Tuesday, June 26, 2012

Oh My English....

wakakakakakaka.... aku tak penah layan pun.... kat umah tak de asteruk.... apa ni derrrrrrrrrr tak rock langsung!!! asteruk pun tak de kat umah....LOL!!


okayh.... wat to do.... rancangan yang berlambak kat tv pun kekadang tak sempat nak tengok... kalau ada yang review cakap citer tu best citer ni best.... baru gigih masauk Tonton, baru gigih cari kat youtube... hehehehhe....


alkisahnya... my sis tegur pasal my English.... aduyai........ sengal tol tau.... dia tengok i punya posting kat fesbuk...memang tahu pun tu broken punya ayat....... wat to do... uitm student much better than usm student.... LOL.....



10 comments:

Falsya said...

hahaha..kadang kite pun mcm tuh..saje nk broken kan ayat..alih2 ado yg menegur..;D

pinky said...

hehehe.... hampeh jer....buat malu akhak jer...=P

mrs kayrul said...

beli tengok ohmyenglish nie bikin geli hati pun ada tapi sekurang2nya cara teguran macam nie menjadi

IntaNBerliaN said...

alamakkk sy pun sama gak..

oh my english.. hihii

nur anis said...

oh my english...bila tengok cerita ni, selalu terasa...sebab selalu pakai english yang broken..kehkeh

nn lylyn said...

kite kena praktis slalu kan =) wpun broken huhu

Chah Abbas said...

xkisah la broken2 ni...janji kita cuba...lama2 nanti, confirm terer punya la..hehe

Shazney Shamsuddin said...

same lah kite hehehehe

Myra Jay said...

Sbbnya USM utamakan bahasa kebangsaan berbanding UiTM..
Cintailah Bahasa Malaysia ;)

p/s: MJ student USM tau :D Haruslah sokong USM :D

Hasrina said...

ehem ex usm student kat sini :p