Friday, June 29, 2012

Jumaat yang bengang!!!!

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... macam macam rasa hari ni... mood tak stabil.... ada macam rasa nak marah... tapi nak marah kat sapa??? ada rasa macam happy.... tapi happy pasal apa??? mmmmmmmmmmmm


alkisahnya pepagi bergaduh dengan orang TM.... sakit jiwa raga kalau berurusan dengan TM... tujuan asal nak buat report pasal talian telefon yang dah sebulan lebih tak boleh pakai.... tak agak agak pastu boleh kena bayar line macam biasa??? line bukannya murah sekarang.... cekik darah betul!!!


kita buat report dia boleh cakap telefon tu kena potong.... so satu kampung kat pasir mas tu semua tak bayar bil??? tak agak agak langsung.... tak nak ngaku salah sendiri..... dipusing pusingnya citer macam keling.... bill rumah tu last bayar 28.5.12... dan start 28.5.12 lah jugak talian telefon kejadahnya jahanam sampai sekarang.... dah kalau dia mention ada tertunggak dan telefon kena potong sekali pun.... selalunya nak buat call jer tak boleh tapi telefon still boleh terima call.... memang angin satu badan dengan orang TM ni.....


kalau nak cari alasan nak tutup salah sendiri sebab tak buat keja pun jangan nak cakap orang yang tak bayar bill... ngaku salah tu.... mintak maaf lepas tu datang repair... vodoh vonggok.... haaaaaaaaaaaa kan tak pasal pasal hari Jumaat ni dah dicemari dengan kata kata kurang sopan tu~


haipppp sakit ati betul!!!!

6 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Dah pernah kene lebih kuran gini gak, nyampah...faham sesgt2, huhu

pinky said...

kan... sakit jiwa berusuran dgn TM... line tpn tu asyik rosak jer... tapi kali ni yg plg lama...tu yg rs xblh nk sabar lagi ni...

IntaNBerliaN said...

sabar yer... mmg kdg2 pnh gak jadi gini..

MulutPayau said...

sabar ya dik...kawan2 akak pun sllu merungut pasal TM...

ainnoraini said...

Sabarr...sabar tau...
Jangan marah2 nnt tk comey...

Anonymous said...

[url=http://www.vuittonhandbags2u.com/#louisvuittonhandbags]louis vuitton handbags[/url], Simply put i deliver my personal louis vuitton regular. We have the actual basic chocolate bar together with eggplant. They are simply and so remarkable and in case an individual's serious about sustain problems they need inserts that you might submit. Also, they never grime after all! I actually spilled vodafone soda on the subject of quarry so they glance wholly usual!
Vendeur à garder dans mes favoris. [url=http://louisvuittonbags127.webeden.co.uk]louis vuitton bags[/url] conforme, livraison méga agile.
Phoning want to claim that [url=http://louisvuittonoutletonline127.webeden.co.uk]louis vuitton outlet online[/url] may be seriously negative located in stormy weather, they are certainly not that can you should do so just if everyday people desire to grow it around a dampen special day please don't or you do destroy your own personal louis vuitton and acquire specialized toes and fingers. Likewise, just for this Bailey Control key structure especially those with dense calf muscles will possibly not watch in it as being make use of them through lengthier [url=http://louisvuittonoutletonline127.webeden.co.uk]louis vuitton outlet online[/url] design.
It is my very first [url=http://shoplouisvuitton127.webeden.co.uk#shoplouisvuitton]shop louis vuitton[/url] and that i went with these since they appeared just a little far better fit on me in contrast to your other kinds. and i feel they may be quite possibly the most wonderful louis vuitton We have at any time owned up to now!
General a very good [url=http://shoplouisvuitton127.webeden.co.uk#shoplouisvuitton]shop louis vuitton[/url] nicely suit and very nice. i might recommend using that on yours.incredibly lovable and that i love them , pretty satisfying.