Monday, June 4, 2012

mari menghabiskan duit....

cuti cuti mesia ni buang masa nga window sopink.... almaklumlah gaji yelekkk so layan mata jer.... tapi dalam layan layan mata sempat gak rembat baju kat Kitschen nga Jusco ari tu....=P kalau dah pompuan tu pompuan jugak!!!


tapi sales gegiler kat One Utama buat aku rambang mata dowhhh.... sengal betul...... setiap kedai ada sale up to 70% okayh!!!


yang paling tak menahan handbag leopard kat Aldo... sakit ati tengok.... masa tu ada diskaun 15% tapi sikit nau nyer diskaun tuuuuuuuuuuuuuu bila tolak dari harga asal dah dapat 1 handbag kat MNG @ Vinnci + kasut lagi....hahhaha pakej kan???? tapi kat Aldo dapat satu handbag jer....pikir 6juta kali aku.... last last memang tak beli =P




sweet kan???? boleh pakai nga baju plain.... kalau pakai nga baju printed gak mahunya 'pak cik' tu ajak jadi gang!!!


tak pelah tak dapat beli handbag tu.... tapi gaji ni pasti aku nak g rembat handbag ni....cantik bangat bagi aku.... hahahahahahha....





 kenapa tetiba minat warna kuning??? hahhahahha serius kat luar sangat ohsemmmmmmmm warna kuning dari colour hitam....





yang ni pun sungguh cun.... talinya boleh tahan panjang.... i likes.... tapi lupa nak tengok rega.... around 100++ jer biasanya.... murah kan??? warna memancar mancar.... so sabarlah hati....=P




yang ni jugak.... hahahaa mau pakai sama itu skirt kitschen yang senteng.....hahahhaha memang kopak lah bulan ni.... lepas setel beli semua ni.... marilah kita berpuasa lalalalalalaalalalala......



hehehehe....comel dok??? try pakai tak selesa sebab kat bawah tu lowest sangat rasa macam tutup jari jer.... hahahhaa so, not in my wishlist....wakakakakaka.....

6 comments:

Falsya said...

hahaha..tau xpe..mmg kalau dh pmpn kan..xde makne nak window shopping jer..wakakakkaa..

pinky said...

hahaha...memang xblh...sbnrnya ms kat umah dh cakap window sopink jer...skali balik bwk plastik bag....hampehh..

ieda said...

waa bestnya ... kalau sopink ada lak org belanjakan .. nikmat ..
semua nampak cantik dan berkenan .. ;)

pinky said...

memang nikmat....klau tak berkenan sikit jd berkenan byk...hahahaha...

ainnoraini said...

Pinky..kalau dah berkenan tu ambik jer...nnt kalau tak beli balik rmh terkenang-kenang...betul tak...untuk memanjakan diri sendirikan...

pinky said...

ainnoraini: memang balik umah akan terkenang kenang... tp mmg dah pokai sbb g terjah tmpt lain dulu br ingt nak terjah sini...