Friday, June 8, 2012

terkena lagi....

banyak kali dah surrender tapi beli lagi....beli lagi beli lagi..... hmmmmmmmmmmm sakit ati tau.... tak tengok nak tengok bila tengok berkenan..... bila beli tak puashati pulak....


alkisahnya.... sejak  2 menjak ni asyik sopink online jer.... tengok gambar perghhhhhhhhh tak menahan tapi bila oder sampai umah yang adooooooooooooooo


bukan nak salahkan penjual.... tapi diri sendiri yang tak tahan godaan.... tengok tu nak tengok ni nak.... lagilah semua dihujung jari.... main sedap jer klik.... pastu tu tunggu barang kat umah.... amboi syoknya hidup....kan???


masa nak beli bukan main cakap kat diri sendiri reward tuk diri yang penat berkerja..... huhuhu.... tapi bila dapat barang dan tak capai kepuasan rasa macam.... ampunnnnnnnnnn tak nak sopink online lagi....tapi yang adoooooooooooooo


kekdahnya sekarang kena bulatkan tekad.... SAY NO TO ONLINE SHOPPING....=P 

6 comments:

nur anis said...

saya dah lama tak shopping online..taknak mula balik..nanti payah benti..hehe

Hasrina said...

post la gambar hasil shopping tu tak okay sangat ker?

pinky said...

nur anis: tu lah pasal...huhuhu

pinky said...

Hasrina: sakit ati dik...nk amk gmbr pun malas...=P

Adylia Qarissa said...

dkna kurang suka on9 shoping sebab tak puas hati kalau tak tengok dan pilih :)

jadi, dkna tak tergoda dengan on9 shoping..hebat kan?? jimat duit maybank hahaaaa

Myra Jay said...

Teknik diorang ambik gambar tu yang buatkan kita tergoda kan :)