Wednesday, June 13, 2012

nak beli perfume...

hehehehe....tertiba buleh???


nak tanya korang perfume paling murah kat kedai berapa ya???? hehehehe......nak beli perfume sebab perfume yang tinggal dah nazak bonauuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....  tinggal belen belen jer.... so sebelum betul betul abis ingat nak beli yang lain....tak moh lagi perfume sama... ingat nak tukar lain tapi nak yang murah...muleh =P???


hajat di hati nak yang ni...




tapi bila tengok rega.... sayangnya duitttttttttttttttttttttttt....hehehehhe kalau ada yang nak tolong beli okayh jer... tapi rasanya kalau dapat free pun mesti jimat giler pakai sebab sayang... hahahhaha.....=P






12 comments:

Zila Zainal said...

eyh kita baru beli perfume tu untuk hantaran. meleleh je tengok hari2 dalam lemari tu.. belum bule pakai lagi.. so tengok je laa yang bule. haish. takleh jadi. kena hantar cepat2 ke rumah sana. kalau tak, silap2 atas dulang hantaran nanti, hanya tinggal balang kosong :|

http://eatclimbrun.blogspot.com/2012/04/reception-update-hantaran-lancome.html

pinky said...

hahhaa...kena atar cepat2 tu...karang mmg atar balang kosong lah gamaknya....=P

kakchik@ella said...

kumpul duit sikit2 eh. lambat-lambat pun mesti dapat, kan.

nur anis said...

silky girl..murah pun murah..wangi pulak tu..:)

Shazney Shamsuddin said...

salam..
maaf mengganggu hehehe
jom luangkan masa anda menyertai GA ohsem nie..
hadiah sungguh lumayan..
ape lagi jom jom jom

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/miss-jijie-1st-giveaway.html

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

Myra Jay said...

Perfume Avon xmau ka? Myra juai murah je..heheee :)

Myra baru ni masa beday Hubby hadiahkan perfume Paris Hilton, perfume hantaran CK, 2 2 bau wangi :)

~~zana@pb~~ said...

Salam kenal....one drop perfume kan murah....bnyk....tahan lama. Akk guna tu je, taknak spray punya, hidong allergi....huhu.

pinky said...

kakchik@ella: haruslah KC...hrp2 dptlah pakai perfume ni....hehehe...

pinky said...

nur anis: ya ke?? nak kena g survey...=P

pinky said...

Myra Jay: ya ker?? muleh diskaun tak??hehhehee....

pinky said...

~~zana@pb~~: dl pnh bl...skrg xtau nk bl nga sapa...

Adylia Qarissa said...

hahahaaa..dkna jarang beli yang mahal sebab rasa macam rugi jer..pakai kat opis bau wangi bila masuk cafe nak beli breakfast melekat kat badan, keluar cafe minyak wangi jadi bau nasik ayam, kerabu mangga, nasik lemak... hahahaaaaa