Monday, June 25, 2012

mengidam....


Orang kata kalau kita nak tukar sesuatu jangan heboh heboh nanti barang kita tu merajuk…. Hehehe betul ker???


Tapi dulu masa nak tukar keta tu…. Tak delah heboh heboh tapi keta still buat hal jugak…=P


Sekarang ni terasa nak tukar henpon…. Hehehehehe….. tapi tak kecoh bagitahu sesapa pun lagi…. Terdetik kat hati jer…. Tak nak telepon sekarang ni buat hal…. Huhuhu… mahal derrrrrr masa beli ni… tak macam sekarang harga dah jatuh kebabummmmmm


Sekarang ni kat fb sebok pasal instagram… haipppppppp rasa macam nak buat jer satu…. Tapi kena ada iphong nga ipad… hahhahaha…. Teman tak de bendalah 2 butir tu… macam mana????


Rasa macam nak grab salah satu tu…. Tapi lebih macam nak iphone… tapi bila tengok pakej telan air liur nam juta kali gak… kenapa mood nak pakai iphone datang serentak time roadtax nak mati???? Haippppppppp tak suka betul!!!


Apa kan daya kena ikut turn lah nampaknya…. Ah soi pun ah soil ah….. (kureng ajar betul cina kat opis ni cakap BB tu tuk ah soi… gerammmmmmmmm jer!!!)

10 comments:

Falsya said...

selalu dgr kalau kete je..kalau ade niatnak tukar kete jgn sebut kat dlm or ka tepi kete..nnt die majuk wat hal..hehe.

instagram xminat la sbb kalau nak uploadkat FB kene automatic tukar timeline..idok mau..heheh..

pinky said...

hahaha....ler ya ker gegurl??? aiseymen sggh ketinggalan daku.... xjadilah beli ipong....hahhahahha...xsuka timeline!!!

kakcik said...

Kakcik tak minat pun nak tuko hp, tapi tetiba dah dapat, guna ajelah. :)

IntaNBerliaN said...

ooo nak guna instagram tu kne guna iphone or ipad ke.. hahahha.. betapa ketinggalan jauh kebelakangnya saya ni.. hahahha

pinky said...

@kakcik

kakcik kalau dapat free mmg syok...tp xde sapa nak bagi free....sedihnya ;(

pinky said...

@IntaNBerliaN

hahhaha samalah kiter br tahu bila falsya cakap tu....

zOeY zAu YaH said...

slalu dgr n rasanya mcm btl jee haha..klu ckp nk bli bnda tu yg baru,dan2 yg sedia ada tu rosak adehh..

mrs kayrul said...

ala tak perlu la iphone ke ipad ker..pakai samsung galaxy y pun dah boleh guna instagram

Liza Razak said...

handphone android pon boleh guna instagram sekarang ni..samsung pon best jugak :)

Hasrina said...

telan air liur gak ni, tapi kena settle road tax dulu lah.