Monday, June 25, 2012

kutu.....

hehehhe.... bukan kutu yang ada kat kepala tu.... ni kutu masyukkk okayh..... kalau belah belah kedah, penang rasanya depa....eh eh....huhuhu bahasa melambangkan bangsa..... wakakakakaka...... okayh... belah utara diaorang panggil kutu ni kut jer.... huhhuhuhu pemalas betul.... sebut jelah kasi abis.... p tinggal u tu buat apa????wakakakkakakkaka.....


okayh.... alkisahnya bulan ni makcik kayooooooooooooo dapat duit kutu huhuhu.... tapi sob sob sob..... duit tu tak boleh nak buat berjoli.... duit tu nak guna buat bayooooooor roadtax bulan depan.... sedihnya.... roadtax dekat seribu.... mahal sebab ni first roadtax insurans mati.... kalau keta lama baru 5rat jer....huhuhu.... tak boleh sopink langsung duit tu kekdahnya......


apa apa pun bagus jugak main kutu ni.... walaupun diharamkan oleh kejaan.... tapi ada bagusnya... tak yah pening pala cari duit seketul macam tu.... tapi sesapa yang main tu jangan suka suki jer main... make sure main nga orang yang kita percaya okayh..... macam me.... main nga adik beradik, sepupu sepapat nga makcik makcik pun joint sekali....hehehehe sonang!!!!



gambar pinjam google... hehhehe.....


5 comments:

Hasrina said...

dulu prnah main gak n kawan2 uni..hehe3

nur anis said...

setakat ni saya tak pernah lagi main kutu...

Falsya said...

nie kutu manyak untung wooo!!..hahaha..

IntaNBerliaN said...

dulu selalu gak main kutu.. best bile turn kita yg dapat.. heheh

mrs kayrul said...

main ngam mak mertua...lama giler nak sampai turn...habis main dah tak join lagi dah