Wednesday, June 6, 2012

kolot ker aku???

hahhahaha....sengal sengalan di waktu petang.....tak de benda nak buat.... time time macam ni memang malas giler nak buat keja.... lagi lagi boss tak de... wakakakakakaka.... amik kooooo gelak besar lagi...


tadi tengok kat Mstar yang story mori Nurul Wahab ex-Ajai tu kawin.... huhuhuhu selamat pengantin barulah ya.... semoga kekal selamanya....tak mo lagi cerai berai ni.... ponat den nak baca gossip =P


tapi.... kenapa laki dia pakai macam tu ya??? tak boleh ker kalau pakai baju melayu macam pengantin pengantin lelaki yang lain???? huhuhuhu.... aku lebih prefer baju melayu dari pakai kot bagai tu.... lagipun dia kan dah biasa pakai cam tu.... huhuhuhu.....awat Nurul hang tak suruh laki hang pakai baju Melayu??? kan smart kalau mat salleh pakai baju melayu..... tak caya??? cer tengok....


kan hensem laki Ning ni masa akad nikah....


 apa da....macam nak g dinner opis jer....=P


ni lagi sorang.... pakai kot jugak....cam tak kena jer bila kawin pakai macam ni....huhuhuhuhu....






p/s: Ni semua pendapat personal jer.... lain orang lain sukanya.....=P

8 comments:

ieda said...

aah kann, kan ke lebih sopan klau pkai baju melayu, yg perempuan klau pkai baju kurung lebih manis, hurmmm entahlahh boleh bimbing or not suami2 mereka nie, tanggungjawab semakin besar dan bkn mudah huhuh

pinky said...

tu lah kan??? biar dia yg ikut kita bkn kita yg ikut dia.... bukan nak dominan...tp bl kawin campur ni....suka ke tak kenalh terima...

Adylia Qarissa said...

dorang ikot cara barat kawen pakai kot...bangga sangat kawen ngn mat salleh..

Zila Zainal said...

hmm kalau nak pakai coat, wedding dinner ok la kot. otherwise, better berbaju melayu dan sampin. lagi smart. nama pun melayu kan.

in fact kalau wedding dinner pakai baju melayu pun nampak segak apa. lagi unik sebab tu mmg baju melayu kita. :)

p/s: reception nanti nak suruh dia pakai baju melayu siap bertanjak. mesti smart. sebab rambut dia tak cantik. curly2. so bule tutup dengan tanjak hahahahahaa :P

pinky said...

Adylia Qarissa: tu lah pasal...spttnya tunjukkan budaya kita....

pinky said...

Zila Zainal: wah mesti smart kan??? bila nk langsung ni???? jgn lupa jemput ya....

Zila Zainal said...

hehe insya allah.. ada kad nanti kita bagi k. majlis lambat lagi.. lagi 6 bulan. 30 dec :p

Myra Jay said...

Myra suka tengok lelaki pakai baju melayu sepasang lengkap.
Nampak sopan dan terserlah kelelakian; )