Thursday, February 28, 2013

apa apa lah.....

ada satu entry.... tak tau nak post ke tak... dah siap taip..... ada elok duk simpan dalam draft.... tapi bila pikir 150 juta kali... rasanya baik tak payah....


lagipun blog ni bukan untuk maki hamun orang..... kat sini kita nak share benda yang baik baik jer.....skemanya ayat....=P


tentang apa, masalah apa.... baiklah simpan sendiri....ya dop????

6 comments:

ainnoraini said...

pernah jugak ada buat n3 pasal tidak kepuasan hati pada seseorang...akhirnya buat bacaan sendiri jer..

Falsya said...

hurmmmm..kadang kan, blog nie kadang2 ibarat telling without telling..sbb nak bgtau xleh,bukan takut tp sbb tau pangai org tuh mmg xleh nak terima sbb asyik nak menang jer..so bile die baca, die paham sendri laaa..hehehe

yan's cottage said...

tak baik memaki hamun orang nie....apa yang kita tak berpuas hati cakap je terus terang...atau kalau takut menyakiti hati orang tu...kita simpan je buat kenangan he heee....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a kan xbaik pulak buat entry nk lepaskan rasa marah pd org

Nory Zoulkefle said...

nory pon kadang2 dag siap taip, tapi peram dulu, nak publish ke tak...last2 padamm...hahha

Hasrina said...

yea betul we spread positivity je tapi kalau kadang2 rasa nak share ok gak....