Monday, February 25, 2013

rezeki ker????

morning semua...... wahhhhhhhhhh pepagi lagi teruja update.... sebabnya.... tadi dalam pukul 4++ pagi p isi minyak dapat full tank.... kahkahkahkah.... matik lah kalau pam station tu tahu.... bukan salah kita ya.... derang yang control semua tu.... hahhhhahaha...


alkisahnya nak isi minyak 20henggit sekali sampai amount 20 pun tak berhenti henti jugak minyak duk keluar.... so redha jerlah.... hikhikhikhik..... matiklahhhhhhh....




6 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

untung2..nak juga hahaha

Hasrina said...

Mcm ni punya redha nak gak ah...wakaka

MystoryPic said...

kalau full tank tapi bayar 20 hinggit saya pun nak gak

Cik Syida said...

wahhh.. pstt.. kat mana stesen minyak tu.. hehehe :)

nea lopah said...

hahahahaha...untung nye. laen kali isi minyak waktu dan pam yang sama yer.

Falsya said...

lejeki namanye buk....hahahaa