Thursday, February 21, 2013

panggilan apa...

giler tajuk tak boleh blahhhh... hahhahhaha skema tahap cipan.... ikutkan mentally n psychically sangat letih dengan hal hal kat rumah.... tapi...... lupakan semua tu.... dari kita layan benda tu baik kita update blog... ada jugak hasilnya....


mmmmmmm..... poyo jer rasa.... tetiba nak story pasal hal ni..... tapi nak jugak story.... dalam family tak ramai ada 6 orang jer adik beradik... ehhh ke ramai???? lantaklah labu....


anak buah semua sekali baru ada 4.... 2 laki 2 pompuan.... cantik kan??? perangai sorang sorang lagi cantik.... mmmm sabor jelah macam wan kaswi sebut dalam hantu kak limah 2 tuuuuuuuu


actually family ni.... bahasakan anak anak buah memacam.... kita punya mom's side lagi scary nak citer... mak cik boleh kita panggil kak jer.... hahhahhahhaa.... ajaran songsang betul orang dulu dulu ni.... tapi berjangkit pulak kat generasi Y sekarang.... hahhahaha....


abang yang sulung anak anak buah panggil pak long... ok koman sangat jika ko anak sulung.... anak no 2 boleh claim anak buah panggil abe gee jer????? hahahhaha... sampai kita punya turn... hahahahhaha malu nak ngaku.... kita punya giler daring.... ko agak agak ada tak orang yang ajar anak buah dia macam kita ajar???? hahhahahhahha Darling... amik koooooooooooo....wakakkakakkaka...... asalnya nak ajar aunty... macam sweet sweet jer dengar member tu ajar kat anak buah dia.... sekali sorang belah mom side cakap... eloklah esok esok kalau ko dah tua bawak tongkat pun anak buah duk panggil aunty aunty.... hahhahaha...gilosss


so... tukarlah darling.... matiklah ngada ngadakan??? adik bawah bawah pulak semua panggilan koman macam selalu.... pak & pak dan adik pompuan cik... hahhahahhaha.... tak rock langsung korang....


p/s: anak anak buah esok matik lah korang bila dah couple.... mak we tengok phone ada set nama darling.... wakakkakakkaa.....



8 comments:

Falsya said...

6 org adik-beradik x ramai okayh...sbb aiii pun 6 org jugak....;))))))

darling???....okayh, mmg lain dr yg lain...;)

ieda immi said...

mak aihh giler daring ! ekkee


ok ape .. akak nie sebelah hubby adik badik 14 org ! .. haaa mauu melinoo anak2 akk nak panggil ape pok2 sedara meke .. muahhaha
last2 akak cakap x yah fening2 kepala .. x tahu panggil je pakcik .. aci ! muahhaha

Aida the Pinky said...

keke..okey ape darling..dh mcm darling ngasri pulak..
kelas kau jah..

Myra Jay said...

MJ adik beradik 5.heheee
Wahh nanti berferang la makwe diorang bila tgk nama darling.

Ada kenal sorg smpai dah beranak pinak ttp mantain panggilan 'sayang', kami pun panggil kak sayang..

nea lopah said...

ooo..kisahnye..hahahaha request panggil Abang gee tu. nmpak mudo!

MulutPayau said...

Darling....ok jugak tu....hihihi...

Hasrina said...

allla jeles ah...daling is so muchhh more better than mak cik

but but nanti cucu sedar u panggil tok ling eh??? ekeke

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

darling hehe mcn darling ngasri jer haha