Friday, February 1, 2013

mari mari.....



Korang layan Hingga Hujung Nyawa tak???? Dah nak abis kan??? Tapi…. Tengok tak gelang Elsalina???? Huhuhuhu…. Tapi rasanya dia banyak gantung gantung…. Tapi ni gantung satu love sajork…. Semalam sepupu kat putrajaya sent gambar gelang tu…. Dia kemaruk citer tu sampai p cari gelang yang sejibik sama…. Actually dulu dia dah ada gelang ni…. tapi kecil sikit… huhuhu…. Gelang tu sebenarnya I yang jual kat dia…. Wakakakkaka….


Gelang ni dah wujud berzaman dah…. Sekarang sebab penangan citer tu dia beli lagi…. Saiz dah sama besar dengan yang I punya sekarang…. Dulu jual kat dia sebab jumpa yang besar… masa tu trend duk pakai yang besar besar gabak… hahahhaa….


Bila tengok dia pakai gelang tu… terus selongkar silver…. Teringin nak pakai jugak….hahhahaha….


Sesapa nak kirim I boleh tolong belikan sebab I nak balik kampung CNY nanti… rega dia dalam 100+++…. Maybe kat KL tak dapat dalam harga ni….=) 100% silver 925….cau cin cauuuuuuuuuuuuuuuuu



8 comments:

Cheq Kaq said...

betol2 penangan setia hujung nyawa ni.."setia" betol!

Nory Zoulkefle said...

kalau tak silap gelang jenama "Roxy" kan...dulu fofularr gelang ni...hehehe

KY said...

KY tak sesuai nak pakai brg mcm ni, heee

intanfirdaus247 said...

penangan drama ni..ehhe

Falsya said...

betul2 penangan nie..hahahaha

Hasrina said...

amboih bukan main lagi...kiter tengok gak setia hujung nyawa tapi cane tak leh perasan gelang el tu eh.....

nur anis said...

kuat penangan citer ni..

Myra Jay said...

Tak perasan lak gelang yg dipakai EL tu..hehe ;)

Nmpaknya ramai terpengaruh dengan citer tu :D