Monday, February 18, 2013

Hantu Kak Limah 2

Before balik kampung CNY tu... kita nak tengok sangat hantu kak limah ni.... ramai yang cakap tak best.... tapi nak tengok jugak... hahhahaha buruk perangai kan???


nak puaskan hati pergi jugak tengok... ingat nak try TGV yang baru kat One U tu.... sekali tak de lah pulakkkkk so... melencong terus tengok kat GSC... panggung besar gak tapi orangnya tak sampai pun separuh.... tak sama macam kita tengok hantu kak limah yang first tu....


serius citernya dari 5 bintang kita bagi 2 bintang jer.... sori sangat memang tak best.... part jin pakai toncit tu memang tak hapa hapa.... huhuhu.... part mon pun.... ntahlah labu.... partner cakap Mamat Khalid dah kering idea.... sebab dia dah curahkan idea dia kat hantu kak limah yang memula tu.... ntahlahhhhhhhhh


tak pelah.... nanti kita tunggu Rock pulak.... harap harap bestlahhhh.... kita suka Mamat Khalid punya citer sebab tujuan tengok wayang nak release tension... tak nak pikir apa... masuk panggung nak gelak jer....hhahahhah boleh?????

5 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory mula2 nk tgk kat TGC Setia Walk puchong, tapi citer tu takde, last2 nory tgk kat GSC ioi mall je...heheh

Falsya said...

sama la kite...xbest langsung..nasib baik la tiket kakak sponsor n time tuh tgk ramai2 ngan family..kalau berdua je mmg idok le nak nengok..hehe

Kakcik Nur said...

Dah ramai yang cakap tak best. Maknanya, kakcik kena tunggu siaran di tv je la...

intanfirdaus247 said...

memang x best husin mon jin toncit tu..har tu nak juga tgk lepas mimpi awie kak intan g tgk...memang mebazir duit je

yan's cottage said...

tak suka citer2 seram nie....