Thursday, April 26, 2012

BERJANGGUT!!!

haipppppppppppppp...... bukan tunggu sesapa sampai dah berjanggut bagai.... no no no.... tak kuasa nak story mory pasal tuuuuuuuuu


alkisahnya..... baju ni dah beli berkurun kurun tapi kekdahnya tak boleh pakai.... sebab??? hehehe..... terjojol lemak tepu duk nampak....kihkihkihkih.... malu siot!!! dulu ingat nak beli PB.... mak aihhhhhhhh ayat hehehe.... tapi bila tengok rege membunuh tu hold sampai sekarang.... ada jugak duk usha girdle kat Jusco tapi nan adooooooooooooo



terpaksalah tengok jer baju ni.... nak diet beratus kali cakap nak diet tengok makanan terus postpone diet hahahahhaa.... hampeh tollllllll

11 comments:

Ardini Izzati said...

Diet dinie tak menjadi jugakk! Turun kejap, naik balik. Haihh --"

Ardini Izzati said...
This comment has been removed by the author.
Nory Zoulkefle said...

x boleh nak diet...asal malam je mesti lapar, and ajak hubby gi maple pekena roti canai...hehehe

pinky said...

Ardini: hehehe...samalah kita..

pinky said...

@nory: roti canai??? hehehehe cb mkn separuh jer...

✿ pink velvet ✿ said...

kite pon same ... asal bangun pagi je confirm smgt baru nak diet, tp time lunch, terus ckp ahh esok je lah diet, last2 harem, hahaha~~

pinky said...

pink velvet: hahaha tu lah pasal....

Nurul Akmal said...

X pe usaha tangga kejayaan.. :)

!em@ GurLz said...

hye...
iema singgah sini smbil follow ^^
xpe, 1 arie nty da ley pkai...
ckunx bju tu wt pameran dlu ^^

pinky said...

!em@ GurLz: sadissss buat pameran jer......

pinky said...

Nurul Akmal: yeahhhh usaha tangga kejayaan...