Friday, April 6, 2012

sesi kengkawan...

alhamdulillah.... dah tengahari eh eh dah membawak ke petang rupanya.... lunch apa korang tadi???? aku makan nasi goreng jer!!!


hari ni dah Jumaat dan apa yang best hari ni gajiiiiiiiii.... hahahha orang lain dah sakan sopink aku baru nak gaji.... siot jer.... so memalam nanti plan nak layan karok kat e-curve.... dengar dengarnya RM16henggit jer sejam... huhuhu bolehlah nak masuk karok jamban nanti tak muat pulak sebab ada sorang tu badan saiz comel... hahahhaa


tapi tu semua plan.... but okayhlah sekali sekala spent time together gether nga kengkawan... idaklah memajang jer nga bf... karang susah susah sapa yang tolong???? kengkawan jugak... yo dok???


kalau sempat gak... nak belasah nasi kerabu hayaki.... hahahha macam sedap jer tapi rega tak tahu pulak macam mana.... mencekik darah , membunuh ker apa ker.... janji layannnnnnnnnnnnnnnnnn

6 comments:

Anonymous said...

berapa ya??? nak tahu jugak mahal ke tak makan kat hayaki tu??

pinky said...

huhuhu...tak tahu, semala tgk kat blog kjee...macam best jer...

Falsya said...

best2 ngedate ngan kengkwan..sokong2..time ssh kawan2 gak yg kite mintak tolong..hehe..

pinky said...

falsya...sll nk eja fasya...hehehhe...tu lah pasal... ssh2 blh mintak tolong...:p..

zOeY zAu YaH said...

amboi nk karok ye..hehe

pinky said...

zoey...tahu tak suara bebudak umah kata bukan kelaut cina selatan...kelautan hindu dah...kuang ajaqqqq tau...hahahaha