Thursday, April 12, 2012

time 2 pizza....yezzaaaaaaaaaaaa

okayh.... lepas baca kat blog lepas tengok iklan yang bersepah kat tv....hahhahhaha so decide nak makan pizza yang baru tu.... menggoda okayh.... tapi.....................................................


rasanya aku lebih prefer yang lama... tapi selera memasing kannnnnnnnnn.... so layan gambar jerlah.... panas panas dari BB aku....not DSLR hahahhahha


 air ni best....tukar dari air mountain dew pada air ni cuma tambah RM 1.90jer....hehehhehe



 yang ni kentang goreng nga yang potong potong tu....hahahha aku tak tahu nama dia apa....tapi serius sedap!!!


nilah rupernyaaaaaa..... aku makan sepotong my partner makan sepotong..... lepas tu tapau bawak balik....hahhahha sekarang aku tapau wat mai opis....lunch karang nak melantak balik....


sebenarnya semalam aku ada 2 choice.... nak makan pizza or nak makan durian.... hahhaha jauh bonarnya pizza nga dorian.....tapi ada aku kesahhhhhhhh???????hahahhaa ....

4 comments:

Anonymous said...

sedapnya pizza...

pinky said...

huhu....yg lama lg best....

Nana said...

dah lama xmakan pizza
since aritu makan kat wangsa maju layanan mcm hotel sekali masa nk bayar amek..svis cas kena 20 hengegt xmasuk tax lain

pinky said...

tu ler....sbb tu jrg bebenar mkn pizza xtahan dgn servis cas tu...hahhaha...lain kali klau mkn nk apa2 suh jer bebudak pizza tu buat even nak amik sos pun....hehehhehee....