Thursday, April 26, 2012

panasssssssssss

panas panas panas!!!! hahhahahha bukan gossip panas okayh!!! no no no.... aduyai.... acon opis tengah servis.... so semuanya kena switch off.... aku dah rasa macam duduk dalam oven....


kali ni baik punya servis.....Mr Lim siap duk basuh kipas acon tu....hahhaha alkisahnya memula acon kat manager tu bocor.... pastu berjangkit bocor kat tempat aku.... abis air keluar macam atap rumah bocor.... masa tu kebetulan ada cheque betul betul kat bawah acon.... hahhaha apa lagi sib baik tak lencun jer cheque tu.... kalau tak, tak pasal pasal aku nak kena call company tu suh issue cheque baru....


dah ruper macam nak mencuri gayanya.....:p

2 comments:

Cik FaRiZaM said...

sampai mcm tu skali dia menonggeng :D

salam perkenalan n follow sini

dr
http://afasz.blogspot.com

Anonymous said...

http://www.taknakgemuk.com

datang membantu :P