Friday, April 27, 2012

Nora Danish....

okayh.... aku tak nak bias ker apa.... tapi aku rasa apa yang Nora Danish buat tu adalah yang terbaik!!!


sapa tak sedih walaupun dah bertahun tahun benda ni berlaku dalam hati kecik dia mesti masih ada saki baki rasa.... tak kisahlah rasa apa sekali pun.... cewahhhhhhhhhhhhhh tau tau pulak aku....


tapi kita pun kena terima.... ni semua ketentuanNya.... segala apa yang berlaku adalah rencana yang Esa... pasti akan ada yang terbaik untuk Nora nanti.... dan mungkin ini yang terbaik jugak untuk Fasha Sandha dan Jejai... both of u.... tahniah okayh....


tapi...... still ada tapi jugak.... kalau dilihat dari perjalanan hidup Nora tu..... memang kesian.... preggy sesorang (ya both family semua amik berat... i know it!!!) sapa yang sanggup buat semua tu??? kalau aku kat tempat Nora tak tahu nak describe macam mana apa yang aku rasa.... semoga Nora bertabah dengan apa yang dilaluinya....


dear wartawan........ janganlah korang kejar Nora sangat pasal kisah kawin Fasha-Jejai ni.... let her happy okayh with own life.... to Fasha-Jejai.... selamat pengantin baru!!!!

6 comments:

Falsya said...

kesian nora time die kene dulu kan..mintak simpang la bende2 nie semua jd kat diri sendri or kat sape2 pun..

pinky said...

tu lah pasal....bawak perut sesorang....tak boleh nak byg....

kakchik@ella said...

betul tu. hrp wartawan tak kacau nora.

pinky said...

mmm... biarkan nora... sepatutnya isu nk g Mekah tu xpyhlah dipbesar besarkan...

Ardini Izzati said...

Dah benda lepas, nak jugak dikaitkan padahal Nora Danish pun dah taknak ingat agaknya.

pinky said...

tau tak per....sapa xsedih kan??? even dah lama bpisahpun sakit tu still terasa lglah kawin dgn org tu...sabor jelah....