Thursday, April 18, 2013

jom beli emas....=P

huhuhu....update pendek....voleh???? giler kentang emas jatuh merundumkan???? harga dalam gram tak sure berapa tapi kalau dalam rial berat kelate cuma RM375.36....nak nanges rasa.... uwaaaaaaaaaaaaaaaaa


kiter baru beli gelang kaki baru... track in yang lama beli baru... masa tu emas harga RM450serial berat.... ohhhhhhh sakit jiwa kalau kira balik sekarang.... meh nanges lagi.........


harap harap makin turun sampai bila bila.... hehehe giler apa sampai bila bila... memang taklah.... tapi harap harap turun sampai abis musim ngundi ni.... nak beli gelang tangan nak buat basahan... tapi... duit dah terguna pakai bayar satu deposit tu.... uwaaaaaaaaaa lagi....




ps: 1rial berat sama nak sampai 3gram sini....tak ingat berapa dah....=P

6 comments:

Zee Suhaini said...

kalo duit berkepok harus grab banyak2 buat pelaburan tapi sedihnya poket kempis..huhu

ros_reeza said...

sekarang dah 155 segram..

Cheq Kaq said...

dah lama tak beli emas..hehe

Siti(zoey) said...

bestnya emas dah turun..rasa cam nk bli gak haha.

Hasrina said...

urm urmm urmm no idea pasal mas nih but havoc jugaklah org dok share kt fcbook harga mas turun

Myra Jay said...

Rasa nak beli emas gak, nak beli buat pelaburan