Friday, April 5, 2013

kasut lagi walaweiiiiiiiiiiiiii



Semalam tetiba gatal nak keluar… tapi tak tahu nak pergi mana…. Selalu macam tu… masuk keta terus blank tak tau nak g mana… ko tanya aku, aku tanya koo…. Lepas tu senyap…


Tetiba…. Jom pergi Time Square… hahaha… masa tu kat kepala hotak terbayang apa tau??? terbayang time square tu The Mines… hahahampehhhhhh…. Lepas tu partner pun sengal…g tanya pernah pegi tak… terus aku jawab kan dah pergi… beli kasut ni hari tu… hahhahaha….



Aiseymen den salah rupanya….. ni Time Square kat KL nuh…. kihkihkihkih….  I is sengal….=P


Semalam masuk kat kedai kasut…. Kiter 2 benda jer yang buat teruja tak henggat…. 1 kedai handbag… 2 kedai kasut….auwwwwwwww…. termasuk kedai kasut summit…. Terberkenan pulak dengan kasut ni…. sumpahhhhhhhhh…. Susah bebenornya nak cari kasut pattern macam ni…. tapi bila dah jumpa duit pulak tak de…. Aiyaaaaaaaa… gaji tak de lagi… 2 2 gaji lambat… kalau tak dah selamat aku pawwwww…. Hukhukhuk…. Kan satu kerja pulak nak g balik situ…..=( 

yang cantik...tapi tak suker sebab tingginya dalam seinci jer.....huhuhu....

saja amik gambar bebanyak... hahahhaa....

ni yang kiter suker giler niiiii.... kaler hitam tak de.... tapi kaler ni pun okayh....hehehhe.....agak agak kalau pergi balik kedai kasut tu.... ada lagi ke tak????

ni gambar dalam cermin.... santek kan????


6 comments:

Aida the Pinky said...

hehe..gile beli kasut kan..

BUNDA a.k.a KN said...

salam petang..

zana fahmi said...

kakpb pun gila kasut, ntah kenapa tak boleh tengok kasut cantik...gatal nak beli sdgkan kasut elok lagi.

QasehnyaRania said...

puas kn dapat shopping kasut

Zee Suhaini said...

cantek jugak..takat ni suka sandal aje.. :)

Hasrina said...

shopping lagiii